Ето как гласуваха “демократите от градската десница”, във връзка с

...
Ето как гласуваха “демократите от градската десница”, във връзка с
Коментари Харесай

Младен Шишков: ПП и ДБ отхвърлиха в НС предложението шефа на КПКОНПИ да няма връзки с ДС

" Ето по какъв начин гласоподаваха “демократите от градската десница”, по отношение на предлагането ни шефа на КПКОНПИ, да няма принадлежност към Държавна сигурност. Но откакто се прегърнаха с класическите комунисти, към този момент няма какво да ни изненада. Добре е въпреки всичко, че маските паднаха! "

Това разяснява във фейсбук националният представител от ГЕРБ-СДС Младен Шишков във връзка гласуването по разпоредбите за избор на нов ръководител на КПКОНПИ. От " Продължаваме промяната " упорстват на поста да застане Бойко Рашков. Шишков разгласява фотография на таблото с резултатите от вота в пленарна зала, от която се вижда, че Политическа партия са дали своят вот срещу предлагането да се вкара условие шефът на антикорупционната комисия да не е имал връзки с тоталитарната Държавна сигурност. Депутатите от " Демократична България " са се въздържали.

" Толкова беше с моралът и честността на почтените. Жаждата им за власт е по-силна от всичките им правила!
Всъщност явно правилата им са се пръкнали с едничка цел - да се докопат до властта. След докопването към този момент няма правила ", разяснява Шишков.

" Младите, умните, красивите - още ли държите да се саморазправяме по площадите поради тези хора? ", пита националният представител.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР