Ето как да се предпазите от зли очи! За съжаление често

...
Ето как да се предпазите от зли очи! За съжаление
често
Коментари Харесай

Как да се предпазите от зли очи: 5 неща, които да носите със себе си

Ето по какъв начин да се предпазите от зли очи!

За съжаление често се случват обстановки, при които усещаме, че в живота ни всичко се обърква или че внезапно се разболяваме на фона на пълноценно здраве. Причината за това явление е, че някои завистници са имали зли мисли и са поискали нещо неприятно за нас. Най-простият и ефикасен метод да се отбраните е да носите мощни специални амулети със себе си.

Езотериците назовават пет съществени и налични предмета, които имат неповторими защитни свойства. Собствениците им не се опасяват от никакви уроки и зли очи.

Сребърни бижута

Сребърните артикули са елементарни и високонадеждни детайли, които всеки може да си разреши да използва. Предимството на среброто и неговите артикули е следното. То има магическа дарба – блокира всяка отрицателна сила.

Най-големият недостатък на този метал е, че той не е съчетаем с други благородни метали. Може да се носи единствено с платина, и то деликатно. Строго е противопоказана комбинацията му със злато, защото се образува енергиен дисбаланс, който има разрушителна мощ.

Червен конец

Във Фън Шуй червеният конец се смята за мощен енергиен предмет. Той притегля шанс, предпазва от зли духове, оказва помощ да се издигне невидима отбрана към хората, която защищава и пази притежателя му от злоба и отрицателни мисли.

Сол

Солта предпазва от негативна сила, по тази причина постоянно се употребява в разнообразни ритуали. Ушийте малки торбички от всевъзможен натурален материал, като коприна или памук. Сипете малко сол в тях, една чаена лъжичка във всяка е задоволителна. Поставете ги на различни места – в чантата, колата, килера. За разлика от другите амулети, солта може да се употребява с други талисмани. Те ще засилят дейностите си взаимно.

Безопасна игла

От антични времена се е счита, че безвредната игла е доста мощен бранител против проклятия и зли очи. За да работи по-добре, се предлага да бъде осветена с вода в църквата.

Важно е да запомните, че безвредната игла защищава единствено в случай че е забодена върху облеклата. Тя трябва да се махне вкъщи и на излизане на улицата още веднъж да я закрепите. Няма значение дали е на видно или прикрито място.

Кръст

Той пази своя притежател от всяко зло. Кръстът не вреди на индивида, който не е набожен, само че го носи. Основното е да запомните, че това не е елементарна висулка, а доста лично нещо. Тя би трябвало да принадлежи единствено на един субект, не трябва да се позволява да се носи от различен. По-добре е да го занесете в църквата. От какъв материал е направен кръстът, няма значение.

Заключение

Успехът на един често поражда експанзия и злоба у различен. Щастливите персони постоянно са измъчвани от предубедени офанзиви, които освен се отразяват на самочувствието им, само че и подкопават здравето им.

Вижте още: Три признака, че вашият умрял родственик е покрай вас и ви пази

За да се освободите от негативната сила, ще ви оказват помощ избрани амулети. Освен това, бъдете бдителни и не казвайте на никого за достиженията си, не давайте повод на враговете да ви изкарат от прочувствения ви баланс.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР