Ето го новия Плейлист на Edna с парчета и трейлъри

...
Ето го новия Плейлист на Edna с парчета и трейлъри
Коментари Харесай

Бунтовете на Кийра Найтли и Барбара Стрейзънд, борбата на Слай и един дует, с който се ражда звезда

Ето го новия Плейлист на Edna с части и филмови откъси от последната седмица на септември, на които си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Стени и неистини



След Шер още една жена в своето седмо десетилетие се завръща на музикалната сцена с нов албум. “Walls” на Барбара Стрейзънд , който ще включва кавъри на класики като “Imagine”, излиза през ноември, само че още с първия си сингъл “Don’t Lie To Me” иконата се прицелва в обществената политика на Доналд Тръмп, която тя признава, че счита за „ засегнатост към демокрацията, институциите и създателите “ на Съединени американски щати.

Чиста класика



В “When I Fall In Love” като че ли Майкъл Бубле е повече отвсякога себе си …или не напълно. Парчето в действителност е кавър на едноименната ария от 50-те, която минава през доста усти, и е първият сингъл от идния албум на канадеца “Love”, който той дава обещание да бъде най-романтичният му досега.

Стилно прелъщение



Не си спомняме Михаела Филева по-изкусителна, само че „ Цяла нощ “ изважда на показ най-хубавото от тази нейна страна. Чувственост във вокалите, ритъма и текста, цветни светлини и изваяни форми са измежду съставките на сингъла от последния ѝ албум „ Нова страница “. Можем да го слушаме и през целия ден.

КИНО

Продължаваме напред



„ Крийд II “ връща Майкъл Би Джордан в кожата на новия първенец по бокс Адонис Крийд. Продължава да го тренира не кого да е, а Роки Балбоа (кой различен, с изключение на Силвестър Сталоун ). Битката ще е още по-драматична, тъй като на Крийд му следва борба със сина на ветерана, отговорен за гибелта на настоящия първенец, а по какъв начин ще завърши борбата, следва да разберем през ноември.

За пациентите и хората



„ 55 стъпки “ облича Хелена Бонам Картър в болнични облекла за ролята на Елинор – пациент с психологично разстройство, уверен, че медикаментите, които получава в клиниката, ѝ вредят, а Хилари Суонк е нейният упорит юрист Хелън Хюс. В съда смелата Елинор ще съставлява цели 150 хиляди пациенти, които се нуждаят от правото на мнение при определяне на медикаменти , а до момента в който една жена оказва помощ на друга за продобиване на делото, втората ще накара първата да премисли работохоличния си живот.

Да излезеш от сянката



На прага на XX в. една жена, oмъжена за издател, стартира да написа романи, които той издава със своето име. Когато поредност романи се трансформират в сензация поради основната героиня Клодин , нейният същински основател – Колет , взема решение да поправи несправедливостта, на която се е съгласила в името на триумфа на своя мъж. Изпълнението на Кийра Найтли в „ Колет “ , определяно като едно от най-хубавите в кариерата ѝ ще можем да забележим скоро по време на кино-литературния фестивал Cinelibri.

ОЩЕ

В дълбокото



Нямаме самообладание да се гмурнем във кино лентата на Брадли Купър и Лейди Гага „ Роди се звезда “ , в който чакаме тя да ни очарова с актьорския си гений, а той – с режисьорски и музикален. До 5-ти октомври, когато е премиерата на лентата и у нас, загряваме с първото излязло парче от саундтрака, част от което чухме още в първи филмов откъс през юни – “Shallows” .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР