Ето че вече влязохме в последната и най-решаваща седмица от

...
Ето че вече влязохме в последната и най-решаваща седмица от
Коментари Харесай

Кои участници в „Игри на волята“ доказаха, че стратегията понякога е по-важна от физическата сила

Ето че към този момент влязохме в последната и най-решаваща седмица от „ Игри на волята “. Сезон 5 ще бъде запомнен както с рисковите и зрелищни борби, по този начин и с едни от най-интересните рокади и връзки в племената отвън арената.

Тази година повече от всеки път се убедихме, че обществената игра е извънредно решаваща в хода на Игрите и от време на време изкусният пълководец може да стигне по-далеч от други участници, които са влезнали в шоуто с отлична физическа подготовка. И до момента в който към момента някои фенове са склонни да подценяват такива играчи, в действителност те имат доста качества като предвидливост, бърз разум и харизма, с които са заслужили мястото си в напреднал стадий от играта.

И в случай че през този сезон се насладихме на някой майсторски ходове и съдружни съюзи, то не трябва да забравяме и топ стратезите от минали години. Те ни научиха, че обществената игра е не по-малко значима от силата в борбите и че човек може да стигне доста надалеч с вярната тактика.

Всъщност тактиката и усетът с кого да влезеш в съюз са помагали и на доста мощни физически играчи, като измежду тях са и огромните спечелили от сезони 3 и 4 Андрей и Алекса. Има и други, които не са спечелили първото място, само че несъмнено ни впечатлиха с уменията си в обществената игра. Те сграбчиха интереса на феновете и завоюваха значително победи на арената и отвън нея, с помощта на своята тактика.

Кои стратези от последните няколко сезона на „ Игри на волята “ взехме решение да разпознаваем през днешния ден, като няма да пропуснем и играчите, за които всички приказват тази година, 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР