Ето че е факт: отново сме в сезона на Скорпиона.

...
Ето че е факт: отново сме в сезона на Скорпиона.
Коментари Харесай

В сезона на Скорпиона: Работа, любов, конфликти! Какво ни очаква?

Ето че е реалност: още веднъж сме в сезона на Скорпиона. Това е воден знак, управителен от Марс и Плутон. Какво ще ни донесе сезонът на тази зодия? Нека стартираме от самите Скорпиони - за тях 2020 година е една щастлива година. Очакват ги страхотни събития до нейния край. 

Виж още: Анастасия – дамата с " най-големите скули в света "

Всички, които са очаквали, че сезонът на Скорпиона ще донесе есенен уют и безвремие, ще останат разочаровани, само че идните 4 седмици ще са извънредно наситени откъм събития за всички нас. Нещо повече - вероятни са спорове, предизвикани от недоразумение в връзките. Ако желаете да запазите връзките си с хората, по-добре не отговаряйте на провокативни въпроси или най-добре - усамотете се.

Виж още: Нищо не е завършило! За тези 3 зодии има възможност да се съберат с някогашния до края на годината

Сезонът на Скорпиона ще донесе на всички ни доста сила и храброст. Няма да се помиряваме с несправедливостите. Гледайте да се възползвате от всяка опция, която месецът ви даде. Не забравяйте обаче, че до 27 октомври сме и в назадничав Меркурий. А както знаем, интервалът е изключително сериозен при работа с технология, връзки и пътувания. Когато Меркурий излезе от своята назадничавост, гледайте да опазите тайните си. Може да станете жертва на хора, които не ви мислят положителното. 

Виж още: Какво вършат еротичните звезди, когато не са на снимачната площадка

Въпреки че есента ще ни блазни със своите красиви цветове, интервалът е подобаващ за есенно разчистване вкъщи. Оттървете се от ненужното, подредете дома си и го подгответе за студената част от есента, в която той ще е " арената " на всички събития. Но когато става въпрос за нареждане, обърнете внимание и на други аспекти. Напримерно пробвайте да " вкарате в ред " храненето си. Ще намерите изненадващо доста мотивация за това.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР