Етър продължава със селекцията по обновяването и подсилването на отбора,

...
Етър продължава със селекцията по обновяването и подсилването на отбора,
Коментари Харесай

Етър взе естонски талант

Етър продължава със селекцията по обновяването и подсилването на тима, като притегли през днешния ден естонския бранител Марк Едур.

Той е на 21 години, висок 180 см и играе като ляв бек. Роден е на 11 декември 1998 година в Талин и до м.г. е бил футболист на „ Левадия”, откъдето бе и някогашният естонски защитник на етърци Артьом Артюнин. През 2019-20 година бе футболист на различен локален отбор от елита – „ Тулевик”. Младежки национал на Естония U21.

" Юноша съм на „ Левадия”, играя като ляв бек, само че и с офанзивни функционалности, бързината ми е най-хубавото качество. Играя и за националния тим на Естония до 21 години. Нормално е във футбола да търсиш нови провокации, само че това е належащо на човек да се развива. Ако си отвън Естония, имаш доста повече време да се концентрираш върху футбола. Настройката в чужбина е друга, стараеш се да се доказваш доста повече и живееш с футбола. За последно играх преди две седмици за купата, мисля, че съм в добра форма, само че тренировките ще покажат”, показа Марк Едур.

" Развълнуван съм от идването в „ Етър” и съм доста стимулиран. Сега е времето да се развъртвам и усъвършенствам играта си, да реализира положителни резултати с „ Етър” и да създадем добър сезон, за де върне тимът там, където му е мястото. Ще забележим по какъв начин ще свърши сезонът, само че се надявам на най-хубавото както за „ Етър”, по този начин и за себе си”, съобщи след подписването на контракта си естонският защитник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР