Етър приема Витоша (Бистрица) в последния мач и за двата

...
Етър приема Витоша (Бистрица) в последния мач и за двата
Коментари Харесай

Етър има да си връща на Витоша

Етър приема Витоша (Бистрица) в последния мач и за двата тима в група " А " на втората осмица в родния шампионат. " Виолетовите " са отпред в класирането с 48 точки и към този момент се готвят за плейофите за присъединяване в Лига Европа. Витоша пък е на трета позиция и ще се бори за оцеляването си в елита.

Наставникът на домакините Красимир Балъков съобщи, че тимът му навлиза в тежка серия с три мача за една седмица. Срещу Витоша няма да играят Флорент Боджадж, който е болен, и контузеният Даниел Младенов. Иван Петков се възвръща след интервенция и офанзивата ще води Милчо Ангелов. Именно той се разписа при равенството против Ботев (Враца) в предходния кръг.

Витоша завоюва три от последните си 4 мача и се намира в добра форма. Старши треньорът на " тигрите " Росен Кирилов ще заложи на върха на офанзивата на Григор Долапчиев, а зад него ще работят Иван Вълчанов, Четин Садула и Емил Гъргоров.

Преди две седмици Витоша разруши Етър с 3:0 на своя стадион. Точни за триумфа бяха Гъргоров, Вълчанов и Стефн Христов. В постоянния сезон " болярите " се постановиха с 1:0 вкъщи, а срещата в Бистрица приключи 1:1.

ППЛ, 32-и къг:

ЕТЪР - ВИТОША (БИСТРИЦА)

Вероятни сформира:

ЕТЪР (4-2-3-1): Х. Иванов; З. Илиев, В. Василев, П. Гълъбов, К. Стоянов; Сърмов, Мане; Руменов, И. Стоянов, Батрович; М. Ангелов
Старши треньор: К. Балъков
ВИТОША (4-2-3-1): Х. Василев; Гьонов, Милчев, Купенов, Т. Гочев; Лазаров, Кутев; Садула, Вълчанов, Гъргоров; Долапчиев
Старши треньор: Р. Кирилов

СЪДИЯ: Николай Йорданов
СТАДИОН: " Ивайло "
НАЧАЛО: 17:15 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 6 кръг, четвъртък 2 май  Етър 17:15предстои  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР