Етър посреща в мач от втория кръг на първенството и

...
Етър посреща в мач от втория кръг на първенството и
Коментари Харесай

Напук на проблемите, Етър ще търси победа срещу Черно море

Етър посреща в мач от втория кръг на шампионата и ще се опита да се измъкне от дъното на класирането, където се намира сега. " Виолетовите " са единственият тим без извоювана точка и маркиран гол, откакто на старта отстъпиха с 0:3 на. Черно море също не впечатли в първия си дуел, само че имаше шанс да стигне до тъждество при визитата на с попадение в последните минути на новото попълнение.

" Моряците " играят мъчно във Велико Търново и нямат победа на " Ивайло " от 8 години. За последно те завоюваха като посетител на Етър с 1:0 през 2012-а. През предишния сезон " виолетовите " се постановиха вкъщи над Черно море с 1:0, само че взеха единствено точка от двете си визити във Варна.

Халфовете и Борислав Кацаров още веднъж са разполагаем на наставника на " болярите ". последователно навлиза в кондиция след травмата и ще е титуляр. Аут поради наказване ще е централният бранител. пък към момента не е изцяло възобновен.

" Чака ни сложен мач против мощен съперник. Не започнахме добре в първия кръг, само че към този момент сме си създали нужните заключения. Надявам се с всеки идващ мач тимът да наподобява по-добре ", сподели треньорът на домакините.

Черно море ще бъде без -младши, който има разтежение. Вместо него на терена ще се появи новото попълнение Леандро Андраде. След дълготрайно неявяване в групата попадна, само че той ще остане измежду запасите. Очаква се дебют да направи привлеченият от вратар.

Двата тима са се срещали общо 39 пъти в елита, както салдото е в интерес на " моряците " - 16 победи против 14 за Етър. Равенствата са 9. Головата разлика обаче е 50:46 за " виолетовите ".

efbet Лига - 2 кръг:

ЕТЪР - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

ЕТЪР (3-4-3): Х. Иванов; Скерлев, М. Иванов, Купенов; Станев, Н. Колев, Я. Пехливанов, А. Огнянов; Д. Пехливанов, М. Ангелов, Йосков
Старши треньор: П. Петков
ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Г. Георгиев; В. Попов, Димов, Станчев, Панов; Панайотов, С. Велев; Андраде, Родриго, Курьор; И. Иса
Старши треньор: И. Илиев

СЪДИЯ: Г. Иванов
СТАДИОН: " Ивайло "
НАЧАЛО: 17:45 часа

efbet Лига 2 кръг, неделя 16 август  Етър 17:45предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР