Етър и Ботев (Враца) искат да вземат под наем играчи

...
Етър и Ботев (Враца) искат да вземат под наем играчи
Коментари Харесай

На Армията се чудят какво да правят със завръщащи се таланти

Етър и Ботев (Враца) желаят да вземат чартърен играчи на ЦСКА-София и за идващия сезон, оповестява " Тема Спорт ".

През пролетта на " Ивайло " беше нападателят Тонислав Йорданов, а през цялата акция под Околчица бе левият бек Ангел Лясков. И двамата са оправдали упованията на клубовете, където бяха преотстъпени.

Етър и Ботев са декларирали пред управлението на " армейците ", че желаят още веднъж да вземат чартърен играчите.

От ЦСКА-София обаче ще дадат отговор, откакто започват лятна подготовка. На този стадий Йорданов и Лясков са предстоящи за събирането в петък. След преотстъпване се завръщат още крилата Мартин Смоленски (Литекс) и Митко Митков (Дунав). Двамата обаче сигурно ще бъдат чартърен и през идващия сезон.

Голяма е вероятността и Лясков да поеме към различен клуб, до момента в който Тонислав има известни шансове да остане на " Армията ". 21-годишният Йорданов за първи път в кариерата си беше титуляр в елита и записа 8 мача и 5 гола за Етър.

През този сезон Тонислав записва общо 26 дуела и 18 гола. През есента той имаше 13 попадения в 18 срещи за Литекс във Втора лига и Купата на България. Роденият в Севлиево състезател може да работи на върха на офанзивата и зад нападателя.

22-годишният Лясков пък беше преследван от травми и пропусна немалка част от сезона, само че въпреки всичко записва 21 мача в елита (20 като титуляр) и 2 за купата. Той получи 8 жълти картона в шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР