Етър е в пълна готовност за утрешния мач срещу ЦСКА-София

...
Етър е в пълна готовност за утрешния мач срещу ЦСКА-София
Коментари Харесай

Етър се закани на ЦСКА-София, иска в шестицата

Етър е в цялостна подготвеност за утрешния мач против ЦСКА-София от 14-ия кръг и ще преследва успеха, увериха от клуба. „ Болярите “ посрещат алените от 18:30 ч. на стадион „ Ивайло “ с очакванията този път да се преборят за трите точки.

„ Нагласата ни за мача е добра. Вече сме съвсем комплектовани, към момента не са на линия единствено Яни Пехливанов и Иван Петков, само че напълно скоро и те ще са подготвени. Всички останали са здрави, в приповдигнато въодушевление сме и сме окуражени да се представим добре и да вземем точки против ЦСКА. Играем за победа и желаеме да вземем трите точки. В последния месец и половина тренирахме с по 13-14 играчи, за първи път сме съвсем комплектовани. Другата седмица се надявам Пехливанов и Петков да влязат и да сме на 100 % комплектовани “, разяснява старши треньорът Росен Кирилов.

Етър желае оптимално да затрудни „ алените “ и не се е отказал през пролетта да гони шестицата, увери наставникът. „ В ЦСКА има напрежение, изгубиха последните си две гостувания, само че това е клуб с престиж в българския футбол, имат доста положителни футболисти и треньори, страхотна аудитория зад тила си, тъй че против тях постоянно се играе доста мъчно. Сигурен съм, че мачът ще бъде завързан, че ще затрудним оптимално ЦСКА. Дано победим. Ще се опитаме да затворим пространствата и да създадем положения пред тяхната врата.

Не сме се отказали да гоним шестицата. Шестият е на 5 т. пред нас, до края на годината би трябвало да вземем допустимо най-вече точки, с цел да се приближим до топ 6. Сигурен съм, че на мача ще има доста почитатели и на двата тима, макар е е работен ден, дуелът е забавен и трибуните ще са цялостни “, добави наставникът.

На въпрос има ли расизъм по българските игрища, Росен Кирилов отговори: „ Според мен в България расизъм няма. Ние сме една от най-толерантните народи в света, потвърдили сме го със спасяването на евреите, с отношението си към етносите в България. Това, което се случи на мача с Англия, беше някакъв прелиминарен сюжет и бяхме опетнени несправедливо “.

„ Това, че 20-30 души направиха нещо дирижирано, не допуска спомагателни организации по тематиката за нашите мачове. Ние в последните три години в елита показахме, че във В. Търново в добра работа с всички институции поставяме старания и те дават резултат. Надявам се да положителното отношение на хората, дано дойдат и да оказват помощ на „ Етър “.

По наши упования ще има към 5000 фенове поради работния ден, само че нека дойдат и повече хора, ние сме подготвени организационно. Касата работи във вторник от 9 до 18 ч., в сряда от 16 ч. се отварят и втората северна каса, и тази във фенмагазина, а от 12 ч. – от южната страна на комплекса “, заяви административният шеф Страцимир Тинчев.
efbet Лига 13 кръг, петък 18 октомври  Дунав 0:2краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР