Естрадната прима Кичка Бодурова остана с провалени планове и неприятно

...
Естрадната прима Кичка Бодурова остана с провалени планове и неприятно
Коментари Харесай

Драма в живота на Кичка Бодурова, сполетя я нещо лошо

Естрадната прима Кичка Бодурова остана с провалени проекти и неприятно възприятие откакто е свалена от самолета за България. Причината е удължаването на епидемиологичната конюнктура в Съединени американски щати, описа самата певица в отговор на въпроса на фенове за идните концерти през лятото, писа Телеграф.

„ Получих доста известия и имейли с въпроса дали ще се забележим това лято. Скъпи мои другари и почитатели, имах билет, който бе канселиран заради това, че доста аеролинии не работят с цялостен потенциал, няколко несполучливи резервации по-късно. Ваксинирах се най- към този момент с цел да дойда в България и се забележим. Но за жалост изключителното състояние у нас се удължи до края на юли и с право. Пък и по какъв начин да дойда, да имам концерти без да мога да ви прегърна, даже да се докоснем-не мога да си го показва.

Отложих 6 такива, само че сигурно ще се забележим следващата година.

Само се пазете и бъдете здрави. И аз давам обещание същото. Надявам се, че всеки от вас е осъзнал какъв брой хора изгубиха борбата с този прокълнат вирус и че не е просто грип. Загубих близки, други минаха през доста страдания, до момента в който още веднъж повярват в живота. Мъчно ми е, доста ми е мъчително. Но ние си доказахме, че нито времето, нито дистанцията може да ни раздели. Аз съм сигурна, че идващото лято ще бъде доста щастливо за нас-защото още веднъж ще бъдем дружно.

Днес е 1 юни- цветущ празник на бъдещето на България! Прегръщам всеки един от вас с най- топлата моя прегръдка. С доста обич- ваша KB “, написа естрадната звезда във Facebook.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР