Естрадната легенда Мими Иванова е от тези представители на пенсионната

...
Естрадната легенда Мими Иванова е от тези представители на пенсионната
Коментари Харесай

Мими Иванова рони сълзи по соца

Естрадната легенда Мими Иванова е от тези представители на пенсионната възраст, които изпитват остра носталгия по социализма. Тя никак не крие какъв брой е недоволна от действителността, която ни заобикаля. Певицата искрено декларира, че даже се тормози за живота си поради престъпността у нас и смутните времена, в които живеем.

„ Много е ужасно всичко, което става. Как да не си кажеш какъв брой хубаво и умерено беше моето детство по Живково време – с книжки, игри на улицата, не сме се стреляли, не сме се били, както в този момент гледаме по новините… Гледам и не мога да допускам какво се случва освен в София, а в цяла България е много публикувано деца да се бият между тях или да се ограбват хора... Нещо се промени, само че не е единствено при нас! Дори когато имам покана за някое събитие в центъра и избирам да остана у дома, не че ме е боязън, само че все по-малко желая да закъснявам вечер. Тъжно ми е също по този начин, че щерка ми и по-младите от нея, както и малко по-големите хора, колкото и да работят, не могат да съберат пари, с цел да си купят жилище, както ние можехме, а работят доста “, споделя с оскърбление Мими.



Дъщерята Ина, която от дълги години живее в Германия, е омъжена за ямаец, от който има дъщеричка

Тя и композиторът Развигор Попов имат една щерка Ина, която от дълги години живее в Германия. Там тя е омъжена за ямаец, от който има дъщеричка. „ Виждаме се най-малко два пъти в годината, оттова нататък сме щастливи, в случай че можем да поизмъкнем някой уикенд да сме дружно, като по-често тя идва, аз все съм заета. На нея ѝ е прелестно да вземе петъчен аероплан и да си тръгне примерно в понеделник, а аз постоянно се веселя да се видя с нея и внучката “, споделя Мими Иванова.

Наскоро тя се завърна от две далечни пътувания. Първо бе на отмора със свои близки другари на екзотичния остров Бали, където прекара 7 дни.

„ Индонезия ми наподобява на Занзибар, само че е много по-цивилизована – отново са небогати, само че са щастливи, никой не желае да получи твоето, общителни, усмихнати, услужливи, работливи. Най-много ме изуми това, че не пият алкохол късно и мотив и може би по тази причина са толкоз спокойни, нищо не ги напряга, няма да видиш някой да крещи. Попаднахме и на прайда за другата полова ориентировка. Абсолютна приемливост, никой не се занимава с тях.

Някои от плажовете са доста красиви като природа, само че са скали в морето и хората не се къпят. Пих камбуча, което е като алое вера, видях и цветето, от което се създава – наподобява на по-голям жасмин. Интересни растения има “, споделя за воаяжа си естрадната легенда.

Веднага след почивката на Бали тя кацнала в Сидни, с цел да изнесе концерт пред българите в Австралия. Там също посетила забавни обекти – операта, зоопарка, аквариумите, само че най-впечатлена останала от нетипичните ястия, които дегустирала – пържола от кенгуру и месо от крокодил. И двете доста ѝ се усладили.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР