Естрадната легенда Лили Иванова, която през 2002 г. цъфна без

...
Естрадната легенда Лили Иванова, която през 2002 г. цъфна без
Коментари Харесай

Издателят на „Плейбой”: Лили открадна най-пикантните си снимки и прибра 50 000 долара хонорар

Естрадната легенда Лили Иванова, която през 2002 година цъфна без облекла в еротичната Библия „ Плейбой ”, е отмъкнала няколко от най-разкрепостените и пикантни фотоси от еротичната си фотосесия, научи HotArena. Голите фрагменти на естрадната звезда провокираха същинска сензация, най-много поради преклонната възраст на която се щракна певицата – 63.

Фотосесията била страхотна опция за Лили, само че и огромен риск. Певицата съзнавала заплахата да съсипе имиджа си, който градяла с десетилетия, по тази причина екипът дълго се пазарил с нея за изискванията й. Всеки кадър бил гледан под лупа от претенциозната певица, която персонално давала благословията си коя фотография да види бял свят и коя не. Докато разглеждала фотосите, Лили си прибрала няколко от най-предизвикателните фрагменти . След това ги унищожила от боязън, че в миналото може да видят бял свят.

„ На митингите ми, че тези фотоси въпреки всичко са мои, аз съм ги платил и даже и да не ги публикуваме, би трябвало да си останат при мен, тя единствено благо ми се усмихна и не ги даде и... просто си ги скри. Сега ги има единствено тя ”, разкрива първия издател на нашенския „ Плейбой ” Мартин Захариев. Той си спомня за оня интервал: „ В началото бях сигурен, че точно Лили би трябвало да е на корицата на новия брой. И даже я направихме, странирахме цялото списание и го изпратихме за утвърждение в офиса в Ню Йорк. И от там ни отрязаха като краставици... ”.

Преди 18 години именитата изпълнителка изненадващо цъфна гола в първия брой на дебютиращия у нас „ Плейбой ” пред обектива на Васил Къркеланов . Преди да бъдат оповестени, фотосите й били усърдно обработени с фотошоп, а Лили била фрапантно подмладена. Кадрите обаче не били обявени на корицата и за тях нямало отправка на първа страница, с цел да провокират по-голям интерес към списанието. Мотивът бил, че трансфериралата 60-те певица е красива, само че прекомерно стара, с цел да е на корицата. Така вместо Вечната Амбър, начело била Юлиана Кънчева. По това време младата брачна половинка на Жоро Пентаграма била на върха на славата си след основната роля във кино лентата „ Ла донна е мобиле ”.

Всичкси опити на Мартин Захариев да изясни, че Лили е българската Мирей Матийо или Доли Партън не трансформирали решението на американците. Лично Хю Хефнър, тогава жив, възкликнал: „ Тия българи луди ли са, бе? Баби не пускаме на корицата си ”.
Днес 81-годишната звезда се срамувала от пикантните еротични фрагменти. „ Всяко нещо с времето си! Като бях млада бях с къса коса, остригана като момче, само че през днешния ден съм друга. Сега съм на различен ум, не ща да ме свързват с голи фотоси ”, философствала Лили, въпреки че фотосесията била снимана не в неразумна тийнейджърска, а в предпенсионна възраст. Певицата желала да я запомнят с нейния глас и театрално наличие, а не с голото й тяло. До последно тя имала подозрения и съмнения дали тази сесия е добре или зле за имиджа й. Първият брой на списанието имал две допечатки в шестцифрен тираж. Лили също прибрала скандално висок хонорар. Говори се за сумата от 50 000 $ , против които по това време можело да се купи апартамент в центъра на София.

Любопитното е, че преди 3 години Лили Иванова изпратила нотариална покана до издателите със възбрана да популяризират голите й фотоси, правени през 2002 година Макар че имала стоманен контракт, в който сходна уговорка отсъствала, изпълнителката на „ Ветрове ” упорствала еротичните й снимки да бъдат махнати от виртуалното пространство. В противоположен случай всеки, дръзнал да ги покаже на бял свят, го чакал съд, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР