Том Брейди е смятан за един от най-добрите спортисти в

...
Том Брейди е смятан за един от най-добрите спортисти в
Коментари Харесай

Кой и как се пошегува с Том Брейди за развода му с Жизел Бюндхен

Том Брейди е считан за един от най-хубавите спортисти в историята освен на американския футбол, само че и като цяло. Уважението, което хората и почитателите изпитват към него е огромно, само че това не значи, че Брейди не желае да разчупи малко обществената си фигура.
 Новите филми и сериали на Netflix през май
Новите филми и сериали на Netflix през май

Отново няма да скучаем

Вече обърнахме внимание на The Greatest Roast of All Time: Tom Brady, в който няколко комедианта, измежду които Кевин Харт, и известни персони - Ким Кардашиян, използваха опцията, с цел да се подиграват по всевъзможни способи на Том Брейди.

Е, Кевин Харт отиде може би най-далече, като засегна една наболяла за футболиста тематика - неговият бракоразвод с Жизел Бюндхен. Комедиантът първо се надсмя над решението на Брейди да се върне още веднъж на терена за още един сезон, откакто се бе отдръпнал.

Kevin Hart demolished Tom Brady for his divorce
— Dov Kleiman
След това реши да се присмее на развода му. " Жизел, тя е преспала с треньора си по карате. Том, по какъв начин не се усети, че това се случва? Осем урока по карате дневно? И към момента е с бял колан ", съобщи иронично Кевин Харт.
 Жизел Бюндхен след Том Брейди - изневерила ли е на някогашния си брачен партньор и има ли нов мъж в живота ѝ
Изневерила ли е Жизел Бюндхен на Том Брейди

И има ли нова обич в живота на модела

Харт засяга изказванията, че от предходната година Жизел Бюндхен се среща с треньора си по карате Хоаким Валенте. На тази груба смешка Брейди нямаше какво друго да направи, с изключение на да вдигне високо чашата си и да отпие от нея.

Според източници на People, близки до Жизел, тя е останала разочарована от шегите, които са се изсипали както по адрес на Брейди, по този начин и по неин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР