Естетичният център Persona Health&Beauty отпразнува осмата си годишнина. Поводът на

...
Естетичният център Persona Health&Beauty отпразнува осмата си годишнина. Поводът на
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева и Елен Колева заедно на светско парти

Естетичният център Persona Health&Beauty отпразнува осмата си годишнина. Поводът на тържеството бе освен следващият рожден ден на клиниката, само че и новото ѝ име – Persona PreventAge. Центърът има отлична известност поради новите технологии, с които работи; високата подготовка на специалистите; самостоятелните стратегии с отстъпки и дарове за клиентите и безкомпромисното качество на услугите. Водещият доктор доктор Олеся Велинова има зад тила си сериозен опит в областта на естетичната дерматология. Именно тя е експертът по функционална и превантивна медицина. 

" Който желае да е съвременен, е натурален ” – това е принциипът на нейната работа. Пред гостите на събитието Марина Гаргуша, собственичка на центъра, изброи постигнатите през миналите 8 години триумфи. Първият от тях е построяването на Persona Academy за базово образование на козметици. След края на образованието си курсистите получават документ за добита подготовка, който им дава опция да упражняват специалността. Освен това ще се оферират и надграждащи образования за към този момент работещи експерти. " Специалистите, с които ние работим в нашия център, действително са и преподаватели в нашата академия ", показа не без известна горделивост Марина Гаргуша.

Persona PreventAge също по този начин е формален дистрибутор на световноизвестните марки здравна козметика Genosys и новаторския патентован пилинг Biorepeel. " Съвсем скоро ще изненадаме клиентите си с нова марка с напълно естествен състав, която ще можете да откриете както при нас, по този начин и в Парадайз център. Това е полската марка Mokosh Cosmetics, заяви Гаргуша. Заключителните ѝ думи бяха отдадени на екологията: " Работим с професионална козметика от най-високо качество, с цел да отговорим на разнообразните потребности на клиентите, като в същото време се стремим да опазваме и околната среда ". Водещ на събитието бе актрисата и телевизионна водеща Гергана Стоянова.  Дори да не се сещате за лицето й, сигурно сте чували гласа ѝ, защото тя озвучава GPS на български език. Гергана дублира доста филми, а нейният глас е добре прочут и на всички незрящи хора, които употребяват електронен синтезатор на българска тирада. Сред гостите бяха актрисата Деси Бакърджиева, позната като доктор Лора Хинова от сериала " Откраднат живот ", актрисата Елен Колева, която през последните години се изявява като терапевт и космоенергетик под името Елена Калевска, чаровната млада певица Неделяна Христова, добила известност в музикалния риалити формат " Музикална Академия ", и Елена Караколева, носителка на купата " Мисис България ".     

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР