Естествено, че сме имали обсъждане по конкретни позиции и хора.

...
Естествено, че сме имали обсъждане по конкретни позиции и хора.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Естествено, с мандатоносителя сме обсъждали конкретни позиции и хора

Естествено, че сме имали разискване по съответни позиции и хора. Мисля, че е редно мандатоносителите да ги разгласят. Персоналните въпроси сме ги обсъждали единствено с мандатоносителя. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “, съобщи БГНЕС.

„ За нас беше значимо да заявим, че ние даваме поддръжка на мандатоносителя от „ “ и в този смисъл ще бъде на двустранна база “, сподели Иванов.
Политическа партия желаят кабинетът да се гласоподава още в понеделник на изключително съвещание на Народно събрание
От „ Продължаваме промяната “ (ПП) събират подписи за изключително парламентарно съвещание в понеделник, на което да се гласоподава...

Попитан какви са упованията му за бъдещия кабинет, той отговори, че идващият кабинет има няколко доста значими характерности. Най-важното съгласно него е кабинетът да бъде постоянен. Голям проблем е фактът, че в страната от месеци няма постоянен кабинет.

„ Този кабинет и това болшинство с цялата му трудност подсигурява една стратегическа цел, която си бяхме сложили, а точно едно ръководство, което да не зависи от. Това е доста значима причина да стартират някакви промени в дълбочина. Оттам нататък в целите на това ръководство са застъпени доста значими за нас тематики като правосъдната промяна, електронното ръководство, опазването на околната среда. Изобщо области, в които ние се надяваме да имаме принос. Гледаме на това ръководство с вяра, че то ще проработи. Искаме да стартираме да решаваме някои доста значими проблеми, които от години се слагат и които корупционната коалиция сред ГЕРБ и Движение за права и свободи не позволяваше да се вземат решение. Не желая никого да подлъгвам, ще бъде комплицирано, по доста аргументи. Всички ние би трябвало да работим с ясно схващане и отговорност тези компликации да бъдат преодолени “, акцентира водачът на „ Демократична България “.

Христо Иванов чака съдружното съглашение да бъде подписано през днешния ден. 

„ Ако седнем да изброяваме проблеми, доста такива могат да се намерят. По-важно е да се фокусираме върху решенията, които можем да дадем. Ние с ген. Атанасов взехме решение, че не желаеме да товарим прекалено много структурата с политизация и партизация “, сподели още Иванов.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР