Естествено, че има нужда от актуализация на бюджета. Това коментира

...
Естествено, че има нужда от актуализация на бюджета. Това коментира
Коментари Харесай

Радев: Надявам се антикризисни мерки да не бъдат прекалено закъснели

Естествено, че има потребност от актуализация на бюджета. Това разяснява президентът Румен Радев, който се надява на бързо развиване по въпроса, с цел да не се окажат ограниченията на властта „ прекомерно закъснели”.

„ Всички планове на държавното управление за антикризисни ограничения би трябвало да минат през Народното събрание. Надявам се на по-бързо развиване, с цел да не бъдат и тези ограничения прекомерно закъснели. Най-важното е да забележим устойчива управническа стратегия на правителството”, добави още той.

Категорично в България няма нуклеарно оръжие, изясни президентът по отношение на изтребителите, прелетели през България през вчерашния ден и кацнали на „ Граф Игнатиево”. „ Те идват тук най-много, с цел да могат да водят взаимна подготвителна активност и да оказват помощ за защита на въздушното пространство”, изясни Радев.

По тематиката с жеста на депутата от „ Продължаваме Промяната” Христо Петров - Ицо Хазарта, в пленарната зала, той уточни, че Народното събрание ни се е нагледал на какво ли не. „ Мисля, че тук не става въпрос за междинни пръсти, а за изцяло държание и отношение вътре в Народното събрание. Нашите народни представители не би трябвало да не помнят, че с всичките си дейности, с метода, по който наподобяват и приказват - показват отношението си към българските граждани”, добави президентът.

Относно митинга на надзирателите, той сподели, че всеки има право да стачкува, само че зависи защо и по какъв метод. „ Всички сега професионални пластове, всички, които правят някаква активност, имат своите учредения да желаят по-добри условия за работа. За мен е значимо е да има разговор с управляващите”, посочи Радев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР