Еспаньол си тръгна с точка от гостуването на Селта Виго,

...
Еспаньол си тръгна с точка от гостуването на Селта Виго,
Коментари Харесай

Еспаньол измъкна точка с гол от дузпа в добавеното време

Еспаньол си потегли с точка от гостуването на Селта Виго, макар че губеше с 0:2 до 72-ата минута. Голове на Еспозито и Хоселу от дузпа в 98-ата минута доведоха до крайнот 2:2. Яго Аспас откри в края на първото полувреме, а Гонсало Пасиенса се разписа в 63-ата минута.

През първата част " папагалите ", каквото е прозвището на Еспаньол, бяха тотално преобладаващи на терена, само че изоставаха с 0:1 след гола на Яго Аспас. Противно на развиването на мача Гонсало Пасиенсия повиши на 2:0 в 63-ата минута. Самият Гонсало Пасиенсия си създаде гола, тръгвайки на дрибъл. Направи двойно подаване с Хавиер Галан, който му отрази топката с левия крайник и за създателят на попадението нямаше проблеми по диагонала от 4-5 метра да накаже вратаря Бенжамен Лекомте.

Реакцията беше относително бърза, като в 72-ата минута Еду Експосито върна един гол, с цел да ознаменува по най-хубавия метод дебюта си. Две минути откакто вкара, Еду Експосито можеше още един път да се разпише, само че ударът му от дребен ъгъл като по знамение не влезе във вратата на Селта.

В 98-ата минута, много откакто добавеното време беше изтекло, се стигна до дузпа. Тя беше отсъдена поради нарушаване на Мингеса против Хоселу, който по-късно застана зад топката и изравни. Ситуацията беше гледана близо три минути благодарение на монитора край терена от системата за видеоповторения (ВАР), преди реферът да удостовери наказателния удар.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР