Есента настъпи, а по-студеното време означава, че ще прекарваме доста

...
Есента настъпи, а по-студеното време означава, че ще прекарваме доста
Коментари Харесай

Най-подходящият цвят за спалнята

Есента настъпи, а по-студеното време значи, че ще прекарваме много повече от всекидневието си у дома. Свикнахме, че домът ни в последните две години е и място за работа, за спорт и за всичко останало. Но дали си остана и място за отмора?

За последното най-голяма роля има спалнята. Доколко обаче спалнята ни предлага в действителност едно предпазено пространство за почивка?

Ясно ни е, че електронните устройства, тв приемника и други източници на прекомерно доста информация ни пречат в нея. Но дали сме избрали подобаващия цвят, с цел да се настроим за отмора в нея?
 Снимка 590160
 

От Homes and Gardens имат ясна концепция в какви цветове не трябва да бъде боядисано помещението, където прекарваме нощта. Ярки и жизнерадостни цветове като алено, оранжево и цикламена са чудесни за всекидневната, само че не и за стаята, където желаеме успокоение.
 Снимка 590159
 

А последното можем да реализираме най-добре с тонове, близки до природата, като тревисто зелено, охра, аквамарин. " Изборът зависи от персоналните ви желания, само че зеленото, което в последно време е доста настоящо, оказва помощ на интериора да се " свърже " с природата и е по едно и също време успокояващо и зареждащо ", споделя Хелън Шоу, шеф на компанията за бои Benjamin Moore.
 Снимка 590158
 

Ако изцяло зелени стени не са тъкмо по усета ни, можем да прибавим цвета под формата на мека мебел, килим, картина на стената или растения. Важно е да го съвместим с неутрални тонове, които също се срещат в природата като бежово, кафяво и землисто сиво.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР