Есента е страхотно време за извършване на много дейности —

...
Есента е страхотно време за извършване на много дейности —
Коментари Харесай

Защо трябва да получите застраховка за домашни любимци за кучето си този месец

Есента е ужасно време за осъществяване на доста действия — от бране на тиква до огньове до неделен футбол. За притежателите на домашни любимци също може да е превъзходен миг да укрепите финансовата си отбрана. И един ефикасен метод да извършите това е посредством закупуване на застраховка за домашни любимци. Застраховката за домашни любимци работи по сходен метод на здравната застраховка за хора. Като заплащат минимална такса на снабдител всеки месец (която постоянно е с отстъпка, когато се заплаща годишно), притежателите могат да си обезпечат отбрана за необятен набор от лекувания, визити при ветеринар, процедури и даже някои медикаменти.

Застраховката за домашни любимци може да бъдат скъпи за притежателите на кучета, изключително през това време на годината. Всъщност има доста аргументи, заради които притежателите на кучета може да желаят да сключат лавица този месец, три от които ще обсъдим по-долу.

Започнете, като получите безвъзмездна оферта за застраховка за домашни любимци тук в този момент, с цел да видите какъв брой би коствала.

Защо би трябвало да сключите застраховка за домашни любимци за вашето куче този месец

Ето три аргументи за какво би трябвало да сключите застраховка за домашни любимци за вашето куче в този момент.

Времето се трансформира

Тъй като дните стават по-къси, а нощите стават по-дълги, притежателите може да желаят да защитят кучетата си, когато са на открито. В последна сметка, повече време, прекарано в по-хладно време, може да бъде проблематично за здравето на вашето куче. Американската ветеринарномедицинска асоциация (AVMA) по-рано предизвести за евентуална хипотермия или измръзване, защото температурите се насочват на юг. По-ниските температури също могат да усилят резултатите от избрани медицински положения като артрит. „ Артритните и възрастните домашни любимци може да изпитват по-големи усложнения при вървене по сняг и лед и може да са по-податливи на падение и рухване “, споделя AVMA онлайн.

Застраховката за домашни любимци може да помогне за отбрана против тези проблеми, като възвърне разноските на притежателите за необятна серия от лекувания. Получете безвъзмездна оферта за застраховка за домашни любимци за 30 секунди тук в този момент, с цел да научите повече.

Има интервал на изчакване

Застраховката за домашни любимци няма да влезе в действие незабавно, откакто молбата ви бъде утвърдена. Вместо това има наложителен интервал на изчакване сред момента, в който вашият домакински любим е утвърден и началото на покритието. Така че, в случай че изчакате, до момента в който вашият домакински любим се разболее - или до момента в който тротоарът се заледи - може да е прекомерно късно да се насладите на отбраната на здрав домакински любим застрахователна лавица може да обезпечи. Така че помислете за кандидатстване в този момент, преди зимата, с цел да сте застраховани с използваема лавица, когато може да имате най-голяма потребност от нея.

Разходите ще се покачат (и покритието ще бъде ограничено)

Когато стане идва да кандидатствате за застраховка за домашни любимци, няма време като сегашното. Това е по този начин, тъй като разноските за застраховка за домашни любимци нарастват с възрастта. По-младите кучета съвсем постоянно ще заключат по-ниска награда от по-възрастните кучета, даже в случай че застраховката може да бъде скъпа и за двете възрастови групи.

В допълнение, застраховката за домашни любимци нормално е по-изчерпателна за по-млади домашни любимци, които се смятат за по-здрави и по-малко рискови за обезпечаване. С придвижване на възрастта се счита, че е по-вероятно да се нуждаят от грижи - и застраховката за домашни любимци нормално няма да покрие никакви съществуващи медицински положения, до момента в който не бъдат изчистени. Така че не чакайте нито едното, нито другото да попречи на застрахователните ви проекти за домашни любимци. Започнете да проверявате цените тук в този момент.

Долната линия

Когато става въпрос за персонални финансови решения, времето е всичко. А за притежателите на домашни любимци през октомври моментът може да е подобаващ да застраховат кучето си. Ако работят в този момент, те ще имат отбраната, от която се нуждаят, защото температурите падат и разходките на открито стават по-опасни. Но те също ще могат да завършат наложителния интервал на изчакване по-лесно, преди потребностите от покритие да набъбнат. И те ще подобрят възможностите си да получат по-рентабилно, изцяло покритие, в сравнение с в случай че бяха изчакали кучето им да остарее и здравето им да се утежни.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР