Есента дойде, а с нея и някои от сезонните деликатеси

...
Есента дойде, а с нея и някои от сезонните деликатеси
Коментари Харесай

Печени чушки сеят раздор в Пловдив, съседи се оплакват с цветуща бележка СНИМКА

Есента пристигна, а с нея и някои от сезонните деликатеси - да вземем за пример печените чушки. Но, в случай че човек желае да си хапва от домашно приготвените, би трябвало да се потруди самичък с печенето им, а това може да не се хареса на съседите. Особено, в случай че става въпрос за Пловдив, по специфична кв. " Кючук Париж ".

В мрежата споделиха фотография на гневна записка, с която комшия показва мнението си за капиите, които пловдивчаните в блока щемпел.

Бялата хартийка, описваща цветущо ситуцията, е залепена във входа на блок. Посланието приключва със " страшна " клетва. Вижте част от текста на бележката:

" До съседите, които цялостен месец пекат чушки, не ви ли омръзна да ставате в 5 часа сутринта, с цел да усмърдявате целия блок?! Не спряхте да ни будите с тези миризми и да ни умирисвате облеклата по просторите ".



Снимка на бележката е споделена в една от групите на " Кючук Париж " в мрежата, където обстановката не оставя пловдивчани равнодушни.

Едни споделят, че и техните съседи вършат същото. Други се чудят за какво сходна дреболия ядосва толкоз някои хора. Не липсват шегаджии съгласно, които казусът е явен. Според тях просто създателят на бележката няма чушки, които да пече.

Вижте мненията на жителите на квартала:
" Хора без работа! Не, не тези, които стават в пет сутринта и усмърдяват целия блок. Ами тази, която е жертвала време да написа толкоз дълго и жалко обръщение. Явно си няма работа. Мили съседи, дайте и на нея един чувал чушки и един чушкопек, да клечи на него и да не мисли за нелепости! ", Ангелина П.  " Какво ви пречи, че хората си пекат чушки! Нали не е у вас! Хората се запасяват, тъй като не се знае какъв апетит ни чака. Ако ни активизират и нас тогава ще им тропате по вратите за печени чушки ", написа Иванка П.  " Една от аргументите да обичам есента е тъкмо тази- минавайки около блоковете да ми мирише на печени чушки! ", прибавя Петя С.  " Ооо, в нашият блок е същото.Започва се от 5 сутринта на обяд почиват и следобяд следва продължение ", разяснява Станислава Д.
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР