Есен 2022 е есента на премиерите в гейминга и Sonic

...
Есен 2022 е есента на премиерите в гейминга и Sonic
Коментари Харесай

Пълно разочарование! Новият Sonic избяга твърде далеч от корените си, предложи още от същото

Есен 2022 е есента на министър председателите в гейминга и Sonic Frontiers се вписва идеално. Но какво се оказа? Че новото попълнение в фамилията е избягало прекомерно надалеч от корените си.

Като цяло би трябвало да отчетем като позитивен обстоятелството, че макар кино дебюта си Соник се върна в света на гейминга, само че това по никакъв начин, но по никакъв начин не беше задоволително. За какво става въпрос този път?

Мистерии, остатъци от антични цивилизации и роботизирани орди. Соник е в търсене на изумрудите на Хаоса на пет солидни острова. 

Виж още: Фалстарт за Илон Мъск: " Twitter ще направи доста нелепости през идващите месеци! "  

Какъв обаче е казусът? Всъщност не е един. Тромаво придвижване (въпреки обещаната " високоскоростна независимост " ), познатият сюжет и проект за развръзката му. С две думи - още от същото. И то против 119 лева за общоприетото издание или 129 лева за делукс версията му.

Соник още веднъж е разграничен от приятелите си. Той изследва 5 мини свята, всеки със собствен необут - нещо, което и по-възрастните геймъри помнят от първите издания на играта преди над четвърт век, когато обаче игрите под марката бяха синоним за иноваторство. 

Sonic Frontiers е на пазара от 8 ноември, а геймърите към този момент се оплакват от навигирането на Соник - проблем, който съществува още от първите 3D игри под марката. 

Иначе проектите на Sega бяха да пуснат играта през 2021 година по случай 30-годишния празник на Соник. Забавянето пристигна от " контрола по качеството ". Днес тя към този момент е на пазара и е налична за Nintendo Switch, PS4, PS5, PC, Xbox One и Xbox Series X/S.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР