ЕС трябва да разработи свой самолетоносач и собствен противоракетен щит.Това

...
ЕС трябва да разработи свой самолетоносач и собствен противоракетен щит.Това
Коментари Харесай

Тиери Бретон иска европейски противоракетен щит

ЕС би трябвало да създаде собствен самолетоносач и личен противоракетен щит.

Това съобщи еврокомисарят за вътрешния пазар Тиери Бретон, в чийто сектор влиза и защитата, заяви „ Политико “. Той приказва на Третата конференция за сигурност и  отбрана в Брюксел.

Европейската комисия би трябвало да показа амбициозна европейска стратегия за вложения в защитата, сподели Бретон. Освен стабилно произвеждане на муниции и снаряди, би трябвало да бъде обезпечено и създаването на начинания като построяването на бойни кораби и стратегии за противоракетна отбрана от последващо потомство.

Трябва да стартират полемики за патрулиращ в морските води самолетоносач, така наречен Еврокупол – система за противовъздушна защита, както и основани в Космоса качества за европейско засичане и идентифициране на закани.

„ Със завръщането на високоинтензивен спор на европейския континент нямаме различен избор “, посочи Тиери Бретон пред участващите във форума представители на най-големите европейски компании в областта на защитата.

Комисарят търси поддръжката на военната промишленост в Европейски Съюз поради съветската война в Украйна, отбелязва „ Политико “.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР