ЕС трябва да формулира ясна визия за бъдещото си развитие,

...
ЕС трябва да формулира ясна визия за бъдещото си развитие,
Коментари Харесай

Майдел: ЕС трябва да формулира яснa визия за бъдещото си развитие


„ Европейски Съюз би трябвало да формулира ясна визия за бъдещото си развиване, в разговор с жителите. Вглъбен в непосредствените рецесии, Европейски Съюз не съумява да начертае задоволително бързо по какъв начин Европа би изглеждала след 10-15 години “, съобщи Ева Майдел, ръководител на Международното европейско придвижване по време на годишната Федерална асамблея на организацията, която се организира в петък във Виена, Австрия.

В рамките на асамблеята се разискаха опциите за увеличение на гражданската интензивност за идните европейски избори. Организациите членки показаха битката с дезинформацията и подправените вести, като основополагаща за провеждането на почтена акция, при която няма подозрения за външна интервенция в настройките на европейците. “Изборите ще са решаващи за това дали ще бъдем един мощен съюз - извън и от вътрешната страна, съюз кадърен да се конкурира на международната сцена.

Като най-голямата и най-стара про-европейска организация Международното придвижване би трябвало да възпламени мозъците и сърцата на хората, посредством откровени диспути за политиките и да показва резултатите, които Европейски Съюз реализира във всяка сфера “, добави Майдел.

По време на събитието бе взето решение до края на годината Международното европейско придвижване да разгласява три отчета с оценка и рекомендации за дейности в областта на гражданското общество, стабилно развиване и световните провокации пред Европа.

Австрийската комерсиална камара беше хазаин на срещата, а специфичен посетител бе Йорг Лайхтфрид член на австрийския парламент и ръководител на Европейско Движение Австрия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР