ЕС ще предприеме действия срещу Вашингтон при въвеждането на нови

...
ЕС ще предприеме действия срещу Вашингтон при въвеждането на нови
Коментари Харесай

ЕС се обръща срещу САЩ заради Русия

ЕС ще предприеме дейности против Вашингтон при въвеждането на нови наказания против Русия. Това се споделя в послание на Европейската комисия, представено от Politico.

В документа се отбелязва, че „ Брюксел би трябвало да е подготвен да работи през идващите дни “. В момента в Европа има огромно безпокойствие, че сходни наказания биха засегнали европейските компании.

В момента се изчакват дейностите на Съединени американски щати по отношение на Русия. При неподходящо развиване, Европейски Съюз може да предприеме контра дейности. Това ще стане, в случай че „ от Съединени американски щати не отчетат безпокойството на Съюза “.

Европейски Съюз упорстват за документално увещание от президента на Съединени американски щати Доналд Трънп. В него той би трябвало да увери Брюксел, че глобите няма да обиден европейската стопанска система.

Европейските управляващи се тормозят за европейските енергийни компании, които работят в Русия. Председателят на Европейска комисия Жан – Клод Юнкер към този момент прикани за разискване на възможен отговор. Развитие по въпроса се чака през идващите дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР