Еротичният отпечатък всъщност подсказва какъв тип е вашата сексуална личност.

...
Еротичният отпечатък всъщност подсказва какъв тип е вашата сексуална личност.
Коментари Харесай

Еротичен отпечатък - какъв е вашият?

Еротичният отпечатък в действителност подсказва какъв вид е вашата полова персона. Невероятният секс може да бъде реализиран, единствено в случай че задоволително добре познавате своите половия стремежи, както и тези на колегата ви, написа rozali.com.

За построяването и поддържането на една сполучлива връзка разбирането на петте любовни езика е извънредно значимо. Когато става въпрос за половия живот, там също има пет съществени стила или казано по различен метод – еротични отпечатъци.

Еротичният отпечатък съставлява вашия главен полов жанр. Той включва типовете удоволствия, които ви харесват, нещата, които ви възбуждат и това, което ви кара да достигате до оргазъм. Концепцията за петте еротични отпечатъка или архетипа е създадена след изследвания върху сексуалността в продължение на две десетилетия.

Разкриването на вашия сексуален отпечатък, както и този на вашия сътрудник, доста може да усъвършенства половия ви живот и да усили интимността посред ви.

Петте еротични отпечатъка са: енергиен, сетивен, полов, екстравагантен и изменящ се. Обикновено човек има един или два съществени еротични отпечатъка, които разказват половия му жанр. Не е извънредно обаче да се разпознаете по малко във всеки един. Основният сексуален отпечатък дава най-бърз достъп до вашето полово наслаждение, до момента в който вторият отваря различен път и спомага за вашата приятност в полов проект.

Еротичният отпечатък може да се трансформира с годините. Нещо, което в този момент не намирате за забавно, след време може да бъде нещо, което в действителност ще ви заинтригува и желаете да изследвате, с цел да разширите половия си живот.

Енергиен сексуален отпечатък
Както подсказва името, енергийният сексуален отпечатък се свързва с силата. Хората са свръхчувствителни и затова даже по-малкото допиране може да носи по-голямо наслаждение. Те се възбуждат от пространството, упованието и дразненето. При енергийният сексуален отпечатък е значима светлината, лекото допиране, зрителният контакт, потреблението на синхронизирано дишане. При енергийния полов жанр даже може да има постигане на оргазъм без съответна стимулация на интимната зона. Хората се нуждаят от дълбока прочувствена връзка, тъй като сексът за тях е нещо като духовно прекарване.
Чувствен сексуален отпечатък
Хората с сетивен полов жанр се възбуждат, когато изследват и се любуват на секса посредством всичките си сетива – усет, аромат, допиране, зрение и тон. За тях е доста значимо ситуацията да бъде приятна – красиво пространство, запалени свещи, подобаваща музика. Чувственият сексуален отпечатък кара хората да се любуват напълно на прекарването, стимулирайки другите си сетива. Превръзка на очите (което изостря другите сетива), няколко кубчета лед, масажна свещ са единствено част от нещата, които биха им харесали.
Сексуален сексуален отпечатък
Този сексуален архетип се концентрира върху половия акт, безусловно. За хората с този полов вид оргазмът и удоволствието се реализират най-вече посредством генитална стимулация и проникващ секс. Сексът е прелестен, занимателен и даже може да се употребява като метод за релаксация. Хората със полов сексуален отпечатък се възбуждат елементарно и обичат да вършат секс постоянно. За тях е доста значима образната стимулация и се любуват на тялото на колегата си.
Ексцентричен сексуален отпечатък
Хората с този полов жанр се възбуждат от всичко табу. Харесват им обстановки или действия, които се смятат отвън обществените правила на сексуалността. Допада им динамичността на контролиращ и следен в леглото, излизане отвън зоната на комфорт. Тяхната възбуденост се предизвика най-силно от ексцентрични полови неща, които могат да бъдат свързани както със сетивата и мозъка, по този начин и с култове. Тези хора включват доста въображение и креативност в половия си живот и се любуват на ролевите игри.
Променящ се сексуален отпечатък
Хората с изменящ се сексуален отпечатък харесват от всичко, включващо останалите полови стилове. Те жадуват за многообразие, свежите и нови преживявания са от основно значение за засищането на техния полов вкус. Тези хора имат потребност от сътрудник, който също е отворен за разнообразни прекарвания в секса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР