Еротичните фантазии, които ни посещават насън, не са знак, че

...
Еротичните фантазии, които ни посещават насън, не са знак, че
Коментари Харесай

Сънувате, че ви изнасилват – трябва ви нова тръпка!

Еротичните мечти, които ни посещават насън, не са знак, че страдаме от патологично заболяване на душeвността, настояват американски сексолози. Тъкмо противоположното, тяхното битие значи, че организмът ни е във форма.

Според сексолозите еротичните мечти насън оказват помощ на човек да разнообрази половия си живот, даже да употребява по тази причина измислени облици от сънищата си. Хората нормално се тормозят, когато сънуват, че вършат секс на нетипични за тях места – в асансьор, във фитнес зала, пред хора.

Според експертите в случай че сънуваме, че вършим обич на извънредно за навиците ни място, това е знак, че желаеме да засилим остротата на чувствата в леглото. Много рядко обаче това е знак за податливост към ексхибиционизъм в една или друга форма.

Ако мъж сънува, че е в харем измежду десетки голи дами, които са единствено за него, това може да издава нерешителност в личната си полова прелест. Груповият секс в композиция две дами и един мъж, мечтана от мъжете, е една от най-често срещаните им мечти насън. Това значи, че мъжът не е задоволително удовлетворен от това, което получава в спалнята.

 Сънувате, че ви изнасилват – би трябвало ви нова тръпка!

Когато мъж сънува, че прави секс с сътрудник от същия пол, това е единствено метод да потвърди мъжествеността си пред самия себе си, въобще не е белег на хомосексуализъм. А когато подобен сън споходи жена, време й е да откри нов сътрудник в действителния живот.

Жени, които сънуват, че ги насилват, може да страдат от липса на полови контакти. Често откакто се разсънят, те изпитват смут, все едно в действителност са го претърпели и даже нямат предпочитание за секс дълго време. Но това просто е знак на тялото им, че му би трябвало една добра разгрявка в леглото.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР