Ерос Рамацоти ще посети България през 2019 г. като част

...
Ерос Рамацоти ще посети България през 2019 г. като част
Коментари Харесай

Италианската звезда Eros Ramazzotti ще посети България през 2019

Ерос Рамацоти ще посети България през 2019 година като част от международното турне „ Vita ce n`e’ “.
Суперзвездата Ерос Рамацоти е считан за един от най-успешните италиански музиканти, а блестящата му кариера продължава повече от тридесет години. Той е издал 14 студийни албума, едно EP, три компилации, три лайв албума и 37 сингъла, а продажбите му надвишават 60 милиона в международен мащаб. Музикантът е работил дружно с актьори като Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Julio Iglesias, Lynn Davis, Ricardo Arjona, Luciano Pavarotti, Laura Pausini, Nicole Scherzinger и Ricky Martin.
Vita Ce N’è е името на идния нов студиен албум на Ерос Рамацоти. Записът ще бъде на пазара на 23 ноември 2018. В поддръжка на албума, започва и огромното международното турне на изпълнителя, което стартира на 17 февруари 2019 в Мюнхен. По време на турнето, Eros ще обиколи цели пет континента и ще извърши песни от новият си албум, както и някои от най-големите си шлагери, в едни от най-хубавите арени по света, оповестиха от Sofia Music Enterprises.
По време на своето международно турне „ Vita ce n`e’ “, една от най-големите италиански музикални звезди Ерос Рамацоти ще посети и София. Българските почитатели на изпълнителя ще имат изключителната опция да се насладят на концерта му на 3 октомври в Арена Армеец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР