Ерол Мустафов, съпругът на заместник-кметицата на Кричим Нурджан Ристемова, все

...
Ерол Мустафов, съпругът на заместник-кметицата на Кричим Нурджан Ристемова, все
Коментари Харесай

Мъжът на загиналата заместник-кметица на Кричим бере душа, още не знае, че децата му са мъртви

Ерол Мустафов, брачният партньор на заместник-кметицата на Кричим Нурджан Ристемова, към момента не знае, че жена му и децата му са починали при адската злополука на 24 декември. 46-годишният мъж е в сериозно положение в Университетска  болница Пловдив. Има тежка политравма. Има огромна коремна контузия, фрактура на единия крайник и контузии по главата. Предстоят му интервенции, медиците се борят за живота му. Другият лидер, с който стана конфликта, е в положително положение, той се е разминал единствено със строшен крайник.

БЛИЦ напомня, че точно на Бъдни вечер фамилията на Ерол Ширифов се прибирало от коледно извършване на покупки в Пловдив. По пътя за Кричим БМВ-то им се сблъсква с приближаващ отсреща бус, ръководен от 31-годишен пловдивчанин. Все още не е ясно кой е отговорен за нахлуване в насрещното и последвания преден конфликт. На място умират брачната половинка на Ширифов-Нурджан, 6-годишното момченце и 15-годишната щерка на фамилията. Ударът е бил толкоз свиреп, че момичето изхвърчава от колата и умира на пътното платно.

Чакат се експертизите, както и движимостите лица, които ще установяват чия е виновността за тази тройна покруса.

В община Кричим кметът Атанас Калчев разгласи ден на печал, а градчето бе потресено от нелепата гибел на младата жена и на двете и деца. Сега в Кричим всички се молят най-малко Ерол Ширифов да оживее и са чудят по какъв начин ще му оповестят ужасяващата вест.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР