Ерол Ибрахимов - мъжът, който най-редовно пие кафе с Боби

...
Ерол Ибрахимов - мъжът, който най-редовно пие кафе с Боби
Коментари Харесай

Ерол Ибрахимов разказа за сефтето си

Ерол Ибрахимов - мъжът, който най-редовно " пие кафе с Боби " като дете е имал навика постоянно да лъже родителите си.

Първата лъжа, която музикантът си спомня, че е изрекъл пред тях, била с цел да избегне наказване, че си е порязал крайници, къпейки се в неразрешен вир.

" Глупаво ", признава вокалистът на " Уикеда " през смях в изявление за Life.dir.bg.

Първият му детски спомен е от женитба, на която са го завели да види новородените пиленца в кокошарника. Оказало се обаче, че те били мъртви. Тогава той скритом взел едно от тях и го поставил в джоба си, преди да се върне на сватбеното празненство.

" Майка ми ме попита: " Какво държиш в джоба си? ", на което отговорих с " Нищо "... Това бе втората ми неистина. Предизвиках същинска суматоха, когато ме накараха да извадя ръката си и да покажа какво укривам ", споделя той.

Първият албум, който в миналото си е купил, е бил на " Iron Miaden ", само че това въобще не изненада, в случай, че като възпитаник е " разкрасил " една от външните стени на постройката на учебното заведение си с големи графити, употребявайки черна багра и четка (тъй като тогава е нямало спрейове), изписвайки " Judas Priest ", " Punk " s not dead ", " Heavy Metal " и, естествено - " Iron Maiden ".

Преди да хване микрофона, демонстрирайки певческия си гений, първите извоювани с труд пари, изкарва като общ служащ на градеж, бъркайки бетон.

По време на своя дебют на музикалната сцена, мисълта, предходна през съзнанието му, е " Б*хти якото ", втората обаче е " Ами в този момент? Какво тъкмо би трябвало да направя? "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР