Ерик тен Хаг вярва, че звездата Кристиано Роналдо може да

...
Ерик тен Хаг вярва, че звездата Кристиано Роналдо може да
Коментари Харесай

Тен Хаг поздрави Роналдо: Ще вкарва и още голове

Ерик загар Хаг има вяра, че звездата Кристиано Роналдо може да надгради и да покаже още по-силни игри в Манчестър Юнайтед през сегашния сезон. Мениджърът на " алените дяволи " неведнъж съобщи, че португалецът е част от проектите му, макар информациите, че голмайсторът ще напусне " Олд Трафорд ". 

Роналдо влезе като запаса и осъществя първия си гол през акцията във Висшата лига при успеха за Юнайтед с 2:1 след поврат против Евертън на " Гудисън Парк " късно нощес. Попадението е под номер 700 за Кристиано в клубния футбол. 

" Това е в действителност впечатляващо, нещо голямо. Много се веселя за него и го приветствам. Трябваше да изчака, само че съм сигурен, че ще има още голове. Всеки футболист има потребност от попадения. Работил съм с голмайстори, те се нуждаят да осъществят всеки мач, с цел да имат това характерно чувство. След като имат няколко гола, работата им върви по-лесно. Това ще се случи и с него ", съобщи нидерландският експерт.

Победата е пета за Юнайтед в последните шест мача за тима в шампионата. " Червените дяволи " са на пето място в класирането досега и Тен Хаг остана удовлетворен от тима на футболистите след тежкото проваляне с 3:6 против първенеца Манчестър Сити преди седмица.

" Критиките са нещо напълно обикновено след загуба в огромен мач, само че би трябвало да се оправим с това и да си вземем поучения. Направихме тъкмо това и би трябвало да продължим този развой ", сподели още той.

В четвъртък Юнайтед победи с 3:2 като посетител Омония Никозия в среща от груповата фаза на Лига Европа. На почивката на дуела в Кипър тимът от Манчестър изоставаше в резултата с 0:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР