Ерик тен Хаг определи победата над Бърнли като задължителна за

...
Ерик тен Хаг определи победата над Бърнли като задължителна за
Коментари Харесай

Тен Хаг: Джони Еванс притежава много опит и класа, победата беше задължителна

Ерик загар Хаг дефинира успеха над Бърнли като наложителна за Манчестър Юнайтед и похвали Джони Еванс, който обезпечи асистенцията за единственото попадение в мача, дело на Бруно Фернандеш.

" Червените дяволи " прекъснаха серия от три следващи победи и се завърнаха в първата половина на класирането във Висшата лига.
 Бърнли - Манчестър Юнайтед 0:1 в мач от Висшата лига
Капитанът на Манчесър Юнайтед измъкна " алените дяволи " от калта в Бърнли

Вижте детайлности

35-годишният Еванс пък направи първи старт за Юнайтед от 2015-а, след през лятото се завърна на " Олд Трафорд " като свободен сътрудник, и бе в основата на триумфа.

Малко преди гола на Фернандеш бранителят самичък вкара топката във вратата, само че попадението не бе зачетено поради засада на Расмус Хойлунд.

" Имаме доста проблеми с травми и сме щастливи, че в подобен миг можем да разчитаме на състезател като Джони Еванс - сподели Тен Хаг след мача. - Той сподели успокоение и темперамент, има доста опит и класа. "

Бруно Фернандеш получи премията за Играч на мача, само че я връчи на Еванс.

" Знаехме, че тази победа е наложителна - сподели още Тен Хаг. - Отборът отговори по най-хубавия метод - на терена. Показахме екипен дух и в съблекалнята. Беше прелестно извършен мач от отборна позиция. "

Бърнли също имаше своите шансове, само че положителни спасявания на Андре Онана и един път гредата запазиха трите точки за Юнайтед, за който предстоят две следващи семейства на Кристъл Палас - през седмицата за Купата на лигата и идващия уикенд за състезание.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР