Ерик Тен Хаг настоява, че Манчестър Юнайтед има голове в

...
Ерик Тен Хаг настоява, че Манчестър Юнайтед има голове в
Коментари Харесай

Ерик Тен Хаг е категоричен, че Манчестър Юнайтед остава заплаха въпреки поредния празен гол

Ерик Тен Хаг упорства, че Манчестър Юнайтед има голове в тях, макар че нарисува още един празен гол в разочароващото проваляне с 2-0 от Уест Хем.

Червените дяволи към този момент изкараха четири следващи мача, без да отбележат гол за първи път от 1992 година насам след следващото си показване.

Но обсаденият началник Тен Хаг сподели: „ Имаме играчи, които могат да го създадат. Те са потвърдили в предишното, че могат да го създадат.

„ Но ние също би трябвало да признаем обстоятелството, че не го направихме като тим. Трябва да поемем отговорност. Футболът е за печелене на игри и отбелязване на голове.

„ Имаме проблеми. Имахме доста неуспехи и травми и така нататък Но играчите на терена са задоволително положителни, с цел да завоюват мача. Влезте в наказателното поле, уверете се, че сте там, уверете се, че имате желанието да пристигнете и желанието да вкарвате голове.

„ Те са способни на това. Знам, че (Маркъс) Рашфорд може да означи, (Размус) Хойлунд може да означи, (Алехандро) Гарначо може да от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР