Ерик Фименем се обзаложи преди три години с родителите си,

...
Ерик Фименем се обзаложи преди три години с родителите си,
Коментари Харесай

Ерик се обзалага с родителите си, че ще стане милионер, ако просто не ходи на училище

Ерик Фименем се обзаложи преди три години с родителите си, че в случай че стане милионер до 18-годишна възраст, той няма да отива в лицей. Веднага напуснал учебното заведение, тъй като считал, че това е загуба на време и учи от вкъщи си.

И, несъмнено, Ерик завоюва и историята му обиколи света.

" Спечелих облога за един милион $ с родителите си.

Благодарен съм на всички ", сподели той във вторник.
Винаги е мразел учебното заведение и всичко е почнало през 2011 година, когато той е на 12 години, а баба му му дала Щатски долар 1 000. Ерик реши да влага парите в биткоини/криптовалута по прпоръка на брат си, Скот.

" Не бях на учебно заведение. Играх игри и животът ми беше приблизително отегчителен в този миг. Независимо от метода, по който се пробвах, не успявах, имах тройки и просто се уплаших, тъй като учителите ми виждаха неуспехите в учебното заведение като нещо неприятно. Един професор даже сподели, че в никакъв случай няма да съумея в нищо и че би трябвало да напусна и да работя в " Макдоналдс ".

Родителите обаче взеха решение да ме отпишат от учебно заведение и да продължа образованието си от вкъщи в Айдахо, написа Ало.

Той трансформира първия си биткоин в пари през 2013 година, когато цената им беше Щатски долар 1 200 и по този метод изплатил дълга си. Оттогава той основава личната си интернет компания " Botangle ", която разрешава на разочарованите студенти да намерят професор онлайн. Мислейки за бъдещето си, той отишъл в " Старбъкс " и на всички предложил кафе, в случай че чуят неговата концепция и дадат рецензии.

След първите си триумфи той стартира да включва концепциите си в Силиконовата котловина и на 15 години се реалокира в Сан Франциско.

Финем към този момент има 403 биткоини, който сега костват към 10 000 $ за всяка, което е общо към 4 милиона $, както и по-малки стойности в други криптовалути. Понастоящем работи по няколко плана, в това число стартирането на ракети за НАСА, сподели той пред NBC.

Той продължава да поддържа концепцията, че не би трябвало да върви в университет.

" Няма да поучавам никого, защото просветителната система е основана по този начин, че да не работи за никого. Бих предложил да употребявате интернет, който е безвъзмезден и разрешава доста повече ", сподели Ерик.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР