"Ергенът" Виктор Стоянов сподели в последния излъчен епизод на предаването,

...
"Ергенът" Виктор Стоянов сподели в последния излъчен епизод на предаването,
Коментари Харесай

По колко пъти прави секс Ергенът?

"Ергенът " Виктор Стоянов показа в последния излъчен епизод на предаването, че прави секс по 6 пъти дневно и провокира същинска стихия измежду ухажорките си. В игра, в която те трябваше да отгатват разнообразни обстоятелства за него, присъстваше и въпросът по какъв брой пъти на ден се отдава на фамилиарност. Виктор самоуверено се похвали, че го прави по 6 пъти, а след това призна, че това била първата цифра, която му предходна през мозъка и има случай, в които го прави и по певече пъти. Той обаче бе безапелационен, че половото привличане е най- значимото сред двама сътрудници и липсва ли то, всички друго отива на назад във времето .



Междувременно мачото пусна свое клипче от банята, като на видеото е чисто гол, единствено по...ерген. Виктор озаглави провокативното клипче „ and how about you “, само че никой не знае за какво. В първата „ визия “ Стоянов е единствено по плочки и Бонбонова сигурно отново би си свалила бельото при такава панорама. Клипът е харесан от над 9000 души, като измежду тях е и фолк певицата Андреа.

Самият Виктор преди време показа, че харесва дами, които знаят какво желаят. Както и такива, които споделят каквото мислят и вършат, каквото споделят. Що се отнася то това, което отблъсква една жена от Ергенът, той споделя: неприятна хигиена, неприятно образование, неприятни маниери.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР