Ергенът Евгени май наистина ще се ожени за своята избраница

...
Ергенът Евгени май наистина ще се ожени за своята избраница
Коментари Харесай

Ергенът Евгени и Валерия ще се женят

Ергенът Евгени май в действителност ще се ожени за своята годеница от риалитито - Валерия. Това загатна светската двойка. От предаването също споделиха, че двамата в действителност доста се обичат и не стопират да се изненадват с сантиментални жестове. Самата Валерия разгласи, че е избрала един от шаферите на идното събитие.



Преди половин година годежът сред двамата красавци накара цяла България да ахне, а в този момент очевидно двамата са напът да създадат идната стъпка - женитба.

Двойката подсказва какво следва със фотография. В нея ръцете на двамата влюбени са една върху друга, като на безименния пръстен на Валерия е нанизан голям пръстен с хиляди брилянти. Носителката на последната роза е във екстаз, и желае да се похвали със своят жених.
 Двамата към този момент вървят общ път Двамата към този момент вървят общ път


" Нашият първи ден ", означи ергенката победоносец под фотото.

Двойката си пада да демонстрира своята обич потайно, единствено със знаци, като досетливите незабавно схващат каква е обстановката сред двамата влюбени. Такова евентуално е посланието в този момент. Показателен е и фактът, че почитателите на дуото започнаха да изпращат многочислени пожелания за щастливо бъдеще и дълъг сватбен живот.

Имаше доста спекулации, че Евгени и Валерия не са дружно. Скептиците смятаха, че връзката им е била единствено за шоуто и двамата в действителност не живеят дружно, а се вършат на влюбени. Въпреки това Евгени и Валерия бяха хванати неколкократно да се подвизават като двойка месеци след финала на хитовото риалити.
 Досетливите незабавно разпознаха ръцете Досетливите незабавно разпознаха ръцете


В същото време Валерия отбелязваше любовта си към Ерген номер две и по различен метод. Победителката от шоуто постоянно носи колие с думата LOVE - " Любов " на британски. Герданчето е направено по този начин, че да се подчертава буквата " Е ", като желае да подскаже, че това е първата писмен знак от името на обичания й. Тоест Евгени.

Валерия не за пръв път разяснява възможната си венчавка. Преди няколко седмици хубавицата се снима в булчинско покривало. Моделката е подготвена да бъде младоженка от известно време, само че към момента не беше пристигнал моментът. Което явно се е трансформирало.
 Кучето не е породисто, Валерия ги харесва такива Кучето не е породисто, Валерия ги харесва такива


Организацията по огромното тържество към този момент е почнала, научи " България Днес " от свои източници, близки до звездната двойка. Валерия даже е избрала един от шаферите за сватбата. Изненадващо или не, това ще е куче. Както е известно, ергенката е безжалостен бранител на правата на животните. Валерия има вяра, че също кучетата имат право да бъдат шафери. Шаферчето на четири лапи си има име – Тити, и е осиновено от приюта на ергенката.

Като става въпрос за ново семейство, въпросите за дете незабавно излизат на дневен ред. Манекенката съобщи, че още не е подготвена скоро да има рожба. " Прекарвам много време с детенцето на брат ми, и мисля, че ми е задоволителна за момента ", показа Валерия, която очевидно се тренира да отглежда бъдещото отроче сред нея и Евгени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР