Еректилната дисфункция засяга и двамата партньори в една връзка. Всяко

...
Еректилната дисфункция засяга и двамата партньори в една връзка. Всяко
Коментари Харесай

Вижте 4 неща, които жените трябва да знаят за еректилната дисфункция

Еректилната дисфункция визира и двамата сътрудници в една връзка. Всяко положение, което въздейства върху половото и психическото здраве на колегата ви, безусловно ще засегне и вас. Много дами упрекват себе си за еректилната дисфункция на мъжа до себе си, тъй като не я схващат. Те може да се усещат засегнати, тревожни или ядосани, че това положението трансформира половия им живот. Кои са четирите неща, които всяка жена би трябвало да знае за еректилната дисфункция?

1. Еректилната дисфункция е постоянно срещана
Въпреки че няма безапелационни данни какъв брой тъкмо мъже живеят с това положение, то визира почти един на 10 господа. Когато мъжът е полово възбуден, мозъкът изпраща сигнали за увеличение на притока на кръв към пениса, което води до ерекция. Когато мозъкът не е в положение да изпрати тези сигнали или кръвта не може да потече към пениса, мъжете може да изпитат усложнения да получат и задържат ерекцията си. Освен това имат понижено либидо. Еректилната дисфункция може да разстрои вас и колегата ви и, по тази причина е значимо да разговаряте с обичания си. Да говорите намерено за секса е потребно за вашата връзка.

2. Еректилната дисфункция има доста аргументи
Много дами се тормозят, че неналичието на интерес на колегата им към секса е по тяхна виновност, или се опасяват, че към този момент не му работят възбуждащо. Еректилната дисфункция може да бъде или физическа, или психическа, или е композиция от двете. Различни здравословни положения може да я причинят. Високо кръвно налягане, висок, диабет, хормонален дисбаланс, пострадване или затруднения след интервенция също могат да допринесат за еректилна дисфункция. Медикаменти като бета-блокери също могат да причинят проблеми с ерекцията. Психологическите проблеми, които са отговорни за този полов проблем, включват стрес, отмалялост, меланхолия и тревога.

3. „ Опитвайки се по-усилено “ няма да излекува еректилната дисфункция
Ако сте сътрудник на някого, който се бори с това положение, може би си мислете, че в случай че извършите половия си живот по-пиперлив, ще излекувате колегата си. Че ролевите игри, палави костюми от сексмагазините или експериментирането с нови и по-разюздани пози ще „ поправи “ колегата ви, само че това не е по този начин. Еректилната дисфункция не е некадърност да се почувства възбуденост – нейните базови особености се простират дълбоко. Така че „ пробвайки се по-усилено “ в спалнята просто ще ви донесат в допълнение напрежение, защото напъните ви няма да се увенчаят с триумф.

4. Еректилната дисфункция се лекува
За благополучие има разнообразни лекувания, които оказват помощ при еректилна дисфункция - доста от тях са високоефективни и елементарно налични. Ако физически проблем предизвиква тази полова неспособност, лекарите може да предписват перорални таблетки като виагра, тадалафил или трибестан. И трите варианти са безвредни и ефикасни. За еректилна дисфункция, породена от затлъстяване, високо кръвно налягане, висок холестерол или прекалено пушене, лекарите евентуално ще предложат промени в метода на живот - загуба на тегло, постоянни извършения или отричане от тютюнопушенето. Ако за еректилната дисфункция повода е психическа, тогава лекуването може да включва промени в метода на живот, терапия или медикаменти. В някои случаи лекарите може даже да предложат секстерапия, устройства за полова помощ или интервенция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР