Ердоган подчерта, че Турция следва принципен и съвестен подход по

...
Ердоган подчерта, че Турция следва принципен и съвестен подход по
Коментари Харесай

Ердоган ехидно за войната: Западът ”не си мръдна пръста” за Украйна

Ердоган акцентира, че Турция следва кардинален и съзнателен метод във връзка с войната в Украйна. Той уточни, че страната му се грижи за тези, които са потърсили леговище от военните дейности в Турция. Президентът също по този начин подлага на критика разграничаването на бежанците въз основа на вяра, генезис или цвят на кожата, като акцентира, че сходен нрав няма никаква връзка нито с хуманността, нито с цивилизоваността.

" Във войната и враждуващите изрично няма печеливш ", сподели още Ердоган на съвещание на парламентарната група на своята Партия на справедливостта и развиването (ПСР).

" Проблемът Русия-Украйна би трябвало да се позволи посредством дипломация ", акцентира той.

Ердоган дефинира като " безскрупулност ", протичащото се в Украйна и добави, че " без значение от преживяваната драма, Западът " не си мърда пръста ".. те само дават доста препоръки ".

" Когато става дума за личните им ползи, тези, които подвигат света на крайник, следят отдалеко, към този момент 11 години, жестокостите в нашия район. Не одобряваме както изоставянето на Украйна, по този начин и практиките, наподобяващи лов на вещици, по отношение на съветския народ, съветската литература, възпитаници, хора на изкуството. Тези фашистки практики хвърлят сянка върху законната битка на украинския народ ", акцентира Ердоган.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР