ЕОС Матрикс е най-голямата компания за управление на дългове в

...
ЕОС Матрикс е най-голямата компания за управление на дългове в
Коментари Харесай

Професионално развитие в ЕОС Матрикс

ЕОС Матрикс е най-голямата компания за ръководство на задължения в България. Присъства на пазара в страната към този момент 15 години и е част от EOS Group - водещ снабдител на финансови услуги в Европа с главен фокус – ръководството на вземания.

Към днешна дата EOS Group има над 55 дъщерни компании в Европа и Северна Америка, а екипът от над 7000 висококвалифицирани чиновници се грижи за професионалното обслужване на над 20 000 клиента посредством индивидуализирани услуги по ръководство на вземания.

Като член на Американската асоциация за събиране на вземания (ACA International), ЕОС ползва в България най-хубавите практики и технологии за управлениe на вземания. Подтикнати от желанието си да основат етичен стандарт в областта на събирането на вземания в България, през 2011г. ЕОС Матрикс инициира основаването на Асоциацията на колекторските организации (АКАБГ). В работата си компанията се управлява от вътрешен Етичен кодекс, прилагайки положителните интернационалните практики в региона.

За да разшири екипа си от експерти, компанията  неотдавна назначи нови чиновници по събиране и ръководство на вземания в прът център. Във връзка с разширението на прът центъра си компанията регулярно търси фрагменти за тази позиция, която  изисква претендентите да имат доста добри  отзивчиви умения и умения за работа в екип. Детайлите да са нещо, на което обръщат изключително внимание, а положителната организираност и стремежът към реализиране на високи резултати да са в основата на осъществяването на техните отговорности.

Работата в интернационална компания като ЕОС Матрикс предлага на чиновниците много  благоприятни условия за развиване и рационализиране на характерни умения и пълномощия, което компанията предлага под формата на периодически профилирани образования.

В отговорностите на чиновниците по събиране и ръководство на вземания влизат действия по реализиране на договаряния с клиенти по телефон или в персонална среща в офиса на компанията. Умението да се ползва самостоятелен метод към другите клиенти, съгласуван с аргументите за закъснение на заплащането, е от особена значимост за компанията. Това се дължи на обстоятелството, че за ЕОС Матрикс e значимо освен постигането на високи резултати, само че и запазването на правилното и почтително отношение към клиентите на фирмите, които ЕОС съставлява.

Служителите на ЕОС Матрикс ползват гъвкави погасителни проекти, според от съответния случай, а качественото и навреме обслужване на клиентите е приоритет. Компютърната просветеност също е едно от условията, защото чиновниците администрират  процеса по събиране в профилирана за задачата стратегия.

Компанията обезпечава работа на над 350 чиновници на цялостен и повърхностен работен ден, както и голям брой спомагателни обществени придобивки, включване в разнообразни занимателни и спортни начинания, и приятна работна атмосфера.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР