Енцо Фернандес и останалите футболисти на Бенфика имат само една

...
Енцо Фернандес и останалите футболисти на Бенфика имат само една
Коментари Харесай

Треньорът на Бенфика за Енцо Фернандес: До 31 декември никой не може да го купи

Енцо Фернандес и останалите футболисти на Бенфика имат единствено една кариерата в живота, счита треньорът на гранда от Лисабон Рожер Шмид, само че той не счита, че клубът ще договаря за аржентинския футболист до Нова година.

Халфът бе определен за най-хубав млад футболист на Световното състезание в Катар и към този момент е цел на някои от най-големите клубове в Европа през януарския трансферен прозорец.

" Тези млади футболисти имат благоприятни условия от време на време ", сподели Шмид преди мача на Бенфика против Брага за състезание. " Не е единствено Енцо, това се отнася и за другите играчи. Това е част от футболния бизнес. Ако имат благоприятни условия, би трябвало да вземат решение. Аз мога да им дам съвет и рекомендации, само че постоянно почитам решението на играчите, тъй като те имат единствено една кариера ", каца треньорът, представен от ДПА.

Към Фернандес, който мина през юни в Бенфика от Ривър Плейт, към този момент има интерес от Реал Мадрид, Челси, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Нюкасъл.

" До 31-ви декември сме в сигурност, никой не може да купи футболист. В навечерието на мача с Брага съм фокусиран единствено върху това. Всичко може да се случи, когато отвори трансферният прозорец ", сподели още Шмид.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР