еновете на сериала Приятели бяха истински разочаровани, че пандемията е

...
еновете на сериала Приятели бяха истински разочаровани, че пандемията е
Коментари Харесай

"Приятели" се събират за нови снимки! Ето кога

еновете на сериала Приятели бяха същински разочаровани, че пандемията е спряла фотосите и работата по огромното събиране, което беше обявено по-рано през тази година.

По-късно Матю Пери, който играе ролята на Чандлър Бинг, удостовери в Twitter, че фотосите ще се състоят все пак, въпреки и с други дати.

Работата по продължението трябваше да стартира през август тази година, а специфичният епизод да бъде пуснат през май следващата година.

‘Friends’ Reunion Special at HBO Max to Shoot in March, Says Matthew Perry
— Variety (@Variety)
Екранният Чандлър ни даде нови дати.

"Събирането на Приятели е пренасрочено за началото на март. Изглежда, че ни следва натоварена година! А това ми харесва ", написа Матю Пери.

Този туит бързо стана вест, доста хора го разясниха, споделиха и утвърдиха.

Все отново макар че сериалът излъчи последния си епизод преди повече от 16 години, той се трансформира в безспорна класика в жанра си.

Предишното сходно "избухване " беше през февруари, когато Дженифър Анистън разгласява фотографията по-долу и написа "Случва се ":

Снимката е в действителност емблематична. Тя беше на корицата на Rolling Stone през 1995 година

Първоначално се твърдеше, че в специфичния епизод няма да забележим актьорите в техните функции от сериала, а по-скоро те ще се съберат в "Сентрал парк " и ще споделят мемоари от фотосите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР