Енджи Касабие определено разбира от здравословно хранене и правилен начин

...
Енджи Касабие определено разбира от здравословно хранене и правилен начин
Коментари Харесай

Женствеността среща смелостта: как да се обличаме като Енджи Касабие

Енджи Касабие несъмнено схваща от здравословно хранене и верен метод на живот и може да научим потребни неща от нея. Ето за какво препоръките ѝ са скъпи – в случай че ги съблюдаваме, може да изглеждаме и да се усещаме (и да изглеждаме!) отлично.

Задълбочените ѝ знания по тематиката за здравословното хранене обаче не са единствената причина да я обожаваме. Тя е безумно красива и поддържана жена, а безупречните ѝ визии са като извадки от фешън библия.

Затова през днешния ден желаеме да отделим малко повече внимание не на наличието на хладилника ѝ, а на дрешника ѝ! Убедени сме, че всяка edna от вас може да си открадне по една или две стилни хрумвания от звездната диетоложка.

Оставаме правилни на класиката

Коженото яке е задоволително дебело, с цел да ни топли в хладните дни, и е толкоз мултифункционално, че отива на всичко, което към този момент имаме в дрешника си - от дънките, през онази ефирна лятна рокля, та чак до обичаната ни пола.

Ако по някаква случайност си мислела, че коженото яке не е дрехата за теб, време е да преосмислиш това свое решение и да се сдобиеш с тази черна кожена класика на мига! Това яке ще ти бъде правилен приятел през пъстрите есенни дни и няма да съжаляваш за инвестицията, която си направила.

Палтото, което всяка жена би трябвало да има в дрешника си

Всички сме чували, че има облекла, които отиват единствено на избран вид телосложение или пък възраст. Истината е, че в действителност има такива случаи, само че не трябва да забравяме за тези универсални модели, в които всяка една жена може да наподобява и да се усеща съвършено.

Edna от най-стилните находки за сезон 2021/2022 е дългото палто - то е комбиниране сред блейзър и дебела жилетка и стои ужасно както в по-елегантни, по този начин и в по-ежедневни съчетания. Неслучайно е измежду обичаните фешън находки и на и .

Не се опасявай от цветовете

Знаете ли, че сакото навлиза в дрешника на дамата към средата на 20 век? Тогава тя извоюва правото си да работи отвън дома и стартира да носи костюм.

Именно сакото е дрехата, която е подобаваща за всяка фигура и растеж. А тази пролет то ще господства безапелационно в сърцата ни, и то във всевъзможни цветове. Жълти, розови, зелени или пък оранжеви - костюмите на пролетта се състоят най-вече от вталено сако и моден панталон, които могат да бъдат съчетани както с токета за по-формална визия, по този начин и с кецове за по-ежедневна и небрежна визия.

Под сакото можеш да сложиш риза, бяла тениска или пък тишърт с щампа. Ти решаваш!

 игра Edna.bg/iStock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР