Енджи Касабие не престава да ни изненадва приятно. Вип диетологът

...
Енджи Касабие не престава да ни изненадва приятно. Вип диетологът
Коментари Харесай

Енджи Касабие със специална фен вечер

Енджи Касабие не престава да ни изненадва прелестно. Вип диетологът събра в столичния клуб Биад доста млади момчета и девойки нейни почитатели, за които стана принцесата на сърцата поради любовта и усмивките, които непрестанно раздава.

Освен обич, Енджи раздаде и доста дарове в празничната вечер. Биад взаимно с пиарът Атанас Лазаров, новия притежател на клуба Димитър Иванов и екипът на най-яките тийн празненства в София бяха организирали за вечерта състезания на друга тема в които младежите най-много трябваше да покажат гений и артистизъм.

Енджи дойде в клуба легенда с доста свои другари като същинска принцеса с розова дванадесет метрова лимузина на Limos Bg и шампанско. Всички я поздравиха за новия и фешън жанр и отдалеко забелязващите се и ботуши, направени особено за нея в сребърно.

Бе поздравена и от доста нейни другари известни персони от шоу бизнеса - Азис, Диана Любенова, Андреа, Николета Лозанова, доктор Валентин и Венета Павлови, Гери Дончева, Станимир Гъмов.

Принцесата, както постоянно, бе осигурилаогромни плата екзотични ядки, цитрусови плодове,италиански сирена и мезета с които зарадва младежите.

На края на вечерта Енджи ни сервира още една изненада – изпя нейни на арабски и даде обещание още безчет мероприятия през новата година и нови диети.

Очаквайте и най-новата ѝ книга с тайните предписания на звездите от Холивуд и България.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР