Емрах забърка поредния тюрлю гювеч По-малкият син на Тони Стораро винаги

...
Емрах забърка поредния тюрлю гювеч
По-малкият син на Тони Стораро винаги
Коментари Харесай

Емрах забърка ужасен скандал!Азис, Меди и Галин си изпатиха яко

Емрах забърка следващия тюрлю гювеч

По-малкият наследник на Тони Стораро постоянно се оказва на „ върха на вълната “, само че не с нови части, а със свадите, които забърква.

Този път Емрах крепко захапа сътрудниците си Азис, Меди и Галин.Определено той не е първокласен човек, щом обществено стреля против сътрудници, които не са го провокирали с нищо.

Скандалът потресе даже чалга средите. От известно време Емрах е член на новото приложение към Инстаграм - " Треадс ". В него той избълва като огън от картечница извънредно грозни слова за тримата си сътрудници. Буквално Емрах Стотаро ги назова " п**ераси “.

И нито дума пояснение за какво, каква е повода по този начин да се нахвърли върху тях.

Дали „ крушката си е имала опашка “, дали има нещо, с което тримата са го обидили, засегнали или изгаврили. Емрах обаче не даде повече пояснение. Разбираемо почитателите на тримата артисти не му останаха длъжни, а го подпукаха крепко.

Емрах обаче се накефи, че неговия татко към момента не е член на най-новото приложение и по този начин няма да вижда магариите, които сътворява там. Близки до фамилията обаче настояват, че в случай че Тони Стотаро знае какво е написал сина му за тримата му сътрудници, нещата няма да се разминат с лекост.

Източник: Хотарена

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР