Емрах наистина е хлътнал лудо по партньорката си, чаровната танцьорка

...
Емрах наистина е хлътнал лудо по партньорката си, чаровната танцьорка
Коментари Харесай

Зад кулисите на „Денсинг старс“: Емрах наистина е влюбен във Веселина

Емрах в действителност е вдлъбнат бясно по партньорката си, чаровната танцьорка в  „ Денсинг старс “ Веси. И ще направи всичко, с цел да завоюва сърцето й.

Откакто е в танцувалното риалити, дребният наследник на Тони Стораро се е трансформирал напълно, призна самият той. Емрах към този момент не залитал по неприятните привички – не излизал до ранни зори с другари, водил и здравословен метод на живот. Причината, несъмнено, била, че желал да се хареса напълно на партньорката си Веси. Красавицата въобще не обръщала внимание на Емрах в първите дни от уроците и тренировките на шоуто. Неведнъж му казвала, че сред тях няма да се получи нищо – първо, тъй като била обвързана, а второ, тъй като като че ли били от разнообразни светове. Това още повече амбицирало Емрах. И наследникът на Тони Стораро желал да й покаже, че в името на любовта е подготвен на всичко.

„ Веси промени напълно живота ми. Научи ме да пребивавам по различен метод “, сподели Емрах на последния лайф на „ Денсинг  старс “, когато той и чаровната Веси получиха минимален  зрителски избор и напуснаха вечно шоуто.

Че сред Емрах и хубавицата има нещо, загатна и една от съдийките в журито – Илиана Раева. „ Ах тази обич какви чудеса прави “, сподели половинката на Наско Сираков, визирайки какъв брой доста се е развил в танците дребният Стораро.

В същото време пък се появиха клюки, че приятелят на Веси бил гневен на Емрах за дейностите му пред цяла България в шоуто. Той упорствал артистът обществено да се извини на танцьорката за наглото отношение -целувка в ефир.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР