Емоционално изказване направи кандидатът за президент Ивайло Дражев от трибуната

...
Емоционално изказване направи кандидатът за президент Ивайло Дражев от трибуната
Коментари Харесай

Дражев: Този Конгрес е един зле режисиран фарс!

Емоционално изявление направи претендентът за президент Ивайло Дражев от трибуната на конгреса на БФС.

" Това, което виждам тука, е зле режисиран фарс. Работните комисии са определени от Зоналния съвет на БФС. От тях 50 на 50 са от Пловдив, плюс околните на Митко Енчев (председател на БФС-Пловдив) и други близки. Жалко, тъй като те убеждават че няма смисъл, че всичко е решено ", сподели претендентът за шефското кресло.

" Аз съм един от вас. Не съм прехвалена футболна звезда. Децата, които минаха през ръцете ми, са естествени хора и видяха от мене единствено хубаво. Стадионът в Бургас е като Трудово-кооперативно земеделско стопанство от 92-а година, това е. След това Борислав Михайлов заповяда да се направи успореден клуб. И съм решил, че в случай че рибата мирише откъм главата, да отрежем главата. "

" Ако ми се доверите, защита, съдийски и медицински такси отпадат. Не може зонални и регионални ръководители да се спускат с парашут. Областният и регионален ръководител да се избират от хората, от клубовете. Както се избира първият ред, по този начин и последният - в случай че не ви харесва, го махате вие. "

" Той споделя, че има отлични контакти, мислех да го предложа в моя Изпълком. Но като видях какъв е страхливец, на мене страхливци не ми трябват. "

" И подготвителните лагери да не са в хотели на членове на Изпълкома. Не може да четете моята декларация за спор на ползи, а половината членове на изпълкома да са в спор на ползи. "

" Ако ме изберете, на 90% от програмата ми ще бъде осъществена. ", приключи Дражев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР