Емоционални причини за болестите Много гинекологични проблеми могат да бъдат

...
Емоционални причини за болестите Много гинекологични проблеми могат да бъдат
Коментари Харесай

Емоционални причини за болестите, които засягат жените

Емоционални аргументи за заболяванията

Много гинекологични проблеми могат да бъдат породени от мощна тревога. Често се появява при дами, които се грижат за порасналите си деца. Какво да вършиме?

Спрете да играете ролята на „ кърмеща майка “. И най-сетне, отбийте порасналите си деца и се погрижете за себе си. Здравето на гърдите е директно обвързвано с вашето персонално равнище на благополучие. Затова, поставете своите стремежи преди всичко. Не отлагайте нищо за на следващия ден. Най-важният ден в живота ви е днешният.

Емоционални аргументи за заболяванията

Ендометриоза
Това неразположение се развива при дами, които не умеят да се радват, предразположени към суматоха. Усещането за безизходност в живота и вследствие на това безразличието към себе си и здравето си предизвика ендометриоза.

Какво да вършиме? Живейте с възприятието, че всички премеждия са останали в предишното. Започвайте всеки ден, като мислите за щастието, което към този момент имате.

Миома на матката
Дълготрайните недоволства от околните, податливост към неприятно въодушевление и меланхолия – това положение душевен инхибира метаболизма и води до промени в хормоналните равнища.

Какво да вършиме? Простете на всички, които са ви обидили. Спрете да търсите дефекти в хората. Потърсете положителните им черти. Кажете си почтено: “Никой не ми е заречен парадайса на земята. ” Не отправяйте искания към близки и непознати. Всяка активност, която ви доставя наслаждение ви избавя от меланхолия, даже приготвянето на кекс.

Киста на яйчника
Появява се от несъразмерни страхове. Най-често срещаният от тях е „ те не ме харесват “. Ревността, страхът от самотата, желанието непрекъснато да изяснявате връзките с хората също са причина за появяването на това заболяване.

Какво да вършиме? Осъзнайте, че множеството страхове са от детството и просто би трябвало да пораснете. В последна сметка, в случай че се обичате, тогава и Бог ви обича. Изградете религия в себе си.

Ерозия на шийката на матката
По предписание това е резултат от възмущение против близки мъже: брачен партньор, татко или брат. Прекалени условия: “той би трябвало ”, “той би трябвало ”, неспособност да се примирите с проблемите, зародили “по виновност ” на мъжете.

Какво да вършиме? Намалете упованията си и спрете да трупате възмущение. Като цяло никой не дължи нищо на никого. Ако осъзнаете това, животът ще се промени към по-добро. И още нещо: потърсете аргументите за кавгите и различията в себе си. В последна сметка, точно дамата дефинира ориста на един мъж на 80%.

Кандидоза или млечница
Възниква от непрекъснатото предпочитание за надзор на обстановката и дейностите на хората, заради увереността, че единствено вие (с вашия опит) можете да се справите със обстановката.

Какво да вършиме? Позволете на обичаните хора да живеят по личните си правила. Научете се да почитате дейностите на другите. Защитавайки околните си от вероятни неточности, вие заставате на пътя им. Бъдете търпеливи.

Тежка менопауза
Тези дами са недоволни от живота си, имат комплекс за непълноценност, отмалялост, насъбрана през годините и табиет да подценяват личните си ползи.

Какво да вършиме? Приемете възрастта си като време на мъдрост.

Вижте още: Облекчаване на възпалението на ставите с ябълков оцет

Научете се да се наслаждавате на всеки миг от живота. Намерете си другари, правете положителни каузи дружно и не забравяйте да поддържате връзка с младежите. Хубаво е, в случай че имате внуци. Те имат собствен личен темп на живот, само че те се нуждаят от вас и вие се нуждаете от тяхната сила. Поставете си нови цели, намерете нов смисъл в живота си. Не губете време, започнете да създавате. Измислете нови предписания, пишете стихове. Настройте се на дългоденствие.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР