Емоционалната Сара Кокс отдаде почит на покойния си колега Стив

...
Емоционалната Сара Кокс отдаде почит на покойния си колега Стив
Коментари Харесай

Колегата на Стив Райт от BBC Radio Сара Кокс избухва в сълзи, докато обявява смъртта си на живо в ефир

Емоционалната Сара Кокс отдаде респект на починалия си сътрудник Стив Райт в своето радио шоу по-рано след новината, че радиоводещият умря.

Беше оповестено, че Стив - който е най-известен с работата си по BBC Radio 1 и BBC Radio 2 - умря на 69 години. Смъртта му беше доказана през изказване на фамилията му и новината докара до изтичане на респект.

Новината накара колежката му по радио BBC Сара, 49-годишна, да разсъждава в нейното шоу този следобяд. Тя отдаде респект на Стив и показа, че се надява да го направи „ горделив “ с шоуто си.

Тя сподели на слушателите: „ Наистина е мъчно да знам какво да кажа за новината за гибелта на Стив Райт, като се изключи че ние всички сме безусловно унищожени, шокирани и заслепени от тази вест. Стив беше извънреден ефирен оператор, в действителност, в действителност. благ човек.

Сара разяснява още: " Той беше проницателен, беше топъл и беше голяма, голяма част от фамилията на Radio 2 и знам, че моите сътрудници диджеи също ще бъдат безусловно разрушени. " Тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР