Емоционална изповед направи красавицата на Фермата“, атлетичната Аксения, малко преди

...
Емоционална изповед направи красавицата на Фермата“, атлетичната Аксения, малко преди
Коментари Харесай

Красивата Аксения направи любовно признание във „Фермата“

Емоционална изповед направи хубавицата на „ Фермата “, атлетичната Аксения, малко преди финала на предаването .

Домакинята се изясни в обич на мъжа си, от който има две деца. Двамата се срещнали, когато тя била студентка първи курс. През лятото отишла в Поморие, с цел да работи като сервитьорка, срещнала бъдещия си мъж в черноморския град и сред двамата избухнали усеща, които не затихват и през днешния ден.  

„ Емо е най-близкият ми човек. Той е мой другар, брачен партньор, татко на децата ми и моят дразнител в живота. Във външния свят хем си омръзваме, хем не стопираме да се търсим. С него непрекъснато сме в някакви пререкания, само че по едно и също време с това мощно се обичаме . С присъединяване ми във „ Фермата “ желаех да покажа на Емо, че мога да оцелея сама и да съм мощна, а не мрънкаща и непрекъснато нуждаеща се от мощно мъжко наличие и поддръжка. След толкоз дълга разлъка обаче желая повече от всичко да го видя, в този момент имам най-силна потребност от него “, призна Аксения. 

Според домакинята от Поморие, мъжът й би бил съвършеният претендент за „ Фермата “ и би спечелил риалитито, в случай че участваше в него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР