Емоционална и силно турболентна седмица преживяха най-възрастните участници във Фермата“.

...
Емоционална и силно турболентна седмица преживяха най-възрастните участници във Фермата“.
Коментари Харесай

Най-възрастните участници във „Фермата“ напуснаха този уикенд

Емоционална и мощно турболентна седмица претърпяха най-възрастните участници във „ Фермата “. Гинекологът Мажена Панова и автотенекеджията Гечо Гечев си потеглиха вечно от предаването. Двамата връстници напуснаха най-градивното риалити по разнообразни аргументи, само че сърцатото им присъединяване ще бъде помнено дълго.

Всяка жена може да реализира фантазиите си, без значение от възрастта си, потвърди 56-годишната Мажена на Арената в събота вечер. Въпреки че падна с 4 на 11 от многодетната майка и шампионка от шестия сезон на „ Фермата “ Веселка Маринова, лекарката сподели голям хъс и воля за победа.

„ Във „ Фермата “ желаех да избягам от всекидневието и да се предизвикам. Като подарък от предаването си взимам страстта, другарството и опита. Доказах, че дамите на моята възраст не би трябвало да се отхвърлят, а да сграбчват всеки миг от живота, тъй като всяка секунда е неповторимо прекарване “, съобщи кипящата от сила участничка, която е родена в Полша, само че от години работи в България и се радва на голямо почитание измежду пациентите си.
`Най-възрастните

Сблъсъкът сред съперничките стартира със сериозен превес на Веселка. В първата борба - сцепване на дърва, тя унищожи дънерите с изключителна експедитивност и гняв, регистрира забележителните 29 кг и поведе пред Мажена, която натрупа едвам 8 кг, само че не
падна духом. Съперничките продължиха да мерят сили в цепенето на ритловица, търкалянето на бъчви и стрелбата с пясъчни торбички. Веселка беше по-пъргава и приключи с два пъти по-добро време, макар травмата на дясната ръка. Първата жена победител във „ Фермата “ се оправи по-бързо и с последвалото тестване - рязането на филии от греда и стрелбата по стена от дървени кубчета.

Опонентката ѝ обаче съумя да си върне позициите, като сподели отлични познания. Мажена даде три правилни отговора на въпросите от Алманаха, а Веселка - нито един. Окрилена, лекарката влезе с високо вдигната глава и мощна мотивация в последната, решителна борба, изискваща бдителност и памет. Двете участнички трябваше да запомнят подредбата на разнообразни предмети и да я пресъздадат. Задачата лиши на Мажена малко над 19 минути, а на Весела - единствено 4 минути, и тя справедливо победи както в борбата, по този начин и в дуела.



Победата на Веселка донесе дълго чаканото обединяване на двата конкурентни тима – „ Стари герои “ и „ Нови очаквания “. От понеделник Веселка ще е фермер на седмицата на цялата група. Освен че завоюва дуела, тя донесе последната, пета точка на ветераните от „ Стари герои “. Конкурентният отбор остана с две точки по-малко, по тази причина участниците в него ще бъдат подложени на двуседмични ограничения. През този интервал те няма да разполагат с покрив и легло, няма да имат право да се хранят на една маса с ветераните, ще получават половин дажба храна и ще са принудени да носят единствено черно-бели облекла. Никой от представителите на изгубилия тим няма да има право да бъде фермер на седмицата.

Освен с енергичната Мажена, „ Фермата “ се раздели с още един живописен участник - Гечо Гечев, най-възрастния мъж в предаването.
`Най-възрастните

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР